Cautare

4614 de rezultate pentru "hotel europa" (3.51 secunde)
Ea detine cea mai mare orga din Europa, cu 4.000 de tuburi, precum si cel mai mare clopot din Romania (6,3 tone).
Devine tot mai clar ca in Europa insasi comunitatea islamica devine o problema.
Restul, asa-zisii imigranti care au venit in Europa, sunt din patura de mijloc: ... - Vin in Europa si nu merg in tarile arabe bogate? ... In plus, e mai usor sa ajungi in Europa decat in tarile din Golf. ... Iar Turcia e deja in Europa.
"O, Europa/ Te simt in mine/ Te simt adanc in mine". ... Numai ca nu mai dorim o inseminare uterina a Romaniei in Europa, ci dorim ca Europa s-o ia la sanul ei pe Romania; ... Dar oare dorim cu adevarat si aproape unanim sa intram in Europa?
Explozia de pe piata media post-decembrista din Romania (motiv invocat chiar de presedintele Europa Libera) a dus la restrangerea si, intr-un final, la sistarea functionarii serviciului in limba romana al Radio Europa Libera.
Revistele Constructor si 1001 Credite au organizat, in perioada 19-20 martie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti, conferinta internationala cu tema "Finantarea proiectelor publice in Europa Centrala si de Est".
In tarile dezvoltate din Europa de Vest, fiecare automobil are doua seturi de roti - unul de vara, cu jante din aliaj si unele de iarna, cu jante din tabla.
Pana acum, la 37 de ani, rezervare la hotel a facut doar de doua ori in viata lui.
Articolul este, practic, un document-platforma ce are drept mesaj dorinta lor de a realiza "o Europa forte care sa ne protejeze". ... "In privinta fondurilor speculative, a paradisurilor fiscale, a remuneratiilor acordate conducatorilor si operatorilor financiari, vrem o Europa exemplara", subliniaza Sarkozy si Merkel in documentul amintit.
RIU a venit in Romania in 2004, cand hotelurile Astoria si Europa din Eforie s-au afiliat la celebrul lant. Lucrurile pareau a merge bine, pana cand Copos si-a dat arama pe fata si i-a dat pur si simplu afara din hotel, la 2 noaptea, pe partenerii sai.
AFI Europe opereaza in Romania din 2005, unde compania a dezvoltat AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est. ... Aici urmau sa apara un mall, turnuri de birouri, un hotel si un centru de conferinte.
Pe de alta parte insa, Victor Manea a declarat, in cadrul unui interviu acordat "Replica" de Constanta, ca greseala a pornit in '90, de la Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului, pe vremea caruia nici un hotel nu a fost dat vreunei mari companii, iar acum este aproape imposibil de indreptat situatia.
Cu toate ca acest tip de oferta de cazare turistica este mai avantajoasa financiar pentru beneficiarii ei decat acelasi sejur petrecut la un hotel de 3,4 si 5 stele, preturile garsonierelor si apartamentelor de inchiriat din statiunile mioritice de la malul Marii Negre sunt comparabile si uneori chiar superioare celor percepute pentru oferte similare in paradisuri mediteraneene cunoscute ca fiind dintre cele mai exclusiviste, asa cum este cazul Corsicai, supranumita de francezi si "Insula Frumusetii".
Mai mult, plaja litoralului romA¢nesc nu este una dintre cele mai proaste din Europa. ... Daca un hotel este foarte scump, nu inseamna ca tot Litoralul este scump.
Aceasta consta in faptul ca materialul (tabla din hotel de grosimi de pana la 3 mm) este prelucrat prin deformare cu ajutorul unor cilindri care sunt actionati de reductoare de mare putere cu consumuri mici, comparative cu procedeul clasic).
Chiar si asa, cu 1.220 de camere care vor ramane functionale, hotelul ramane cel mai mare din Europa", a declarat Ionut Negoita, proprietarul grupului Pro Confort, cu investitii in industria turismului si in imobiliare.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Vineri, 3 aprilie 2015, Media Systems Communication organizeaza prima editie a evenimentului Innovation In Health - Awards Ceremony, care va avea loc la Howard Johnson Hotel, Bucuresti, incepand cu ora 19.00.
In 1999, a inceput reconditionarea complexului realizata de catre compania austriaca Strabag, unul dintre liderii pietei constructiilor in Europa, acesta fiind si actionar majoritar al societatii The Grand.
google-analytics.com