Cautare

7195 de rezultate pentru "horoscopul saptamanii 19 23 octombrie 2009" (4.54 secunde)
Soldul creditelor neguvernamentale s-a majorat in intervalul octombrie 2003-octombrie 2004 cu 46,3% (32,1% in termeni reali). ... In octombrie, totalul finantarilor acordate de banci pentru firme si populatie s-a ridicat la 402.249 miliarde de lei, cu 2,2% peste soldul din septembrie (1% in termeni reali).
In judetul Dolj nu se mai incorporeaza decat pe baza de voluntariat, deci nu au mai fost trimise ordine de incorporare pentru seria octombrie", a declarat locotenent-colonel Ion Muraretu, ofiter de relatii publice in cadrul Centrului Militar Zonal (CMZ) Dolj.
Astfel, creditele persoanelor fizice au depasit in octombrie 22 de miliarde de lei, fiind in crestere cu 3,2% fata de luna precedenta, anunta un comunicat al BNR. Tot in octombrie, firmele au obtinut finantari in valoare de aproximativ 24 de miliarde de lei, in crestere cu 77,9%.
Avansul depozitelor populatiei si firmelor s-a redus de la 32,6% in septembrie la 25,2% in octombrie, valoarea totala a acestora ajungand la 140,657 miliarde lei, potrivit datelor publicate, marti, de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in luna octombrie a acestui an a scazut fata de perioada similara din 2007 cu circa 30%, situatie provocata de actuala criza financiara, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA).
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie. ... Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat zilele trecute structura in profil teritorial a creditelor si depozitelor romanilor pe luna octombrie.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Tricolorii au doua meciuri de disputat, contra Andorrei, pe 11 octombrie, si a Estoniei, pe 15 octombrie.
- Turneul va incepe pe 3 octombrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova. - Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor. - Pe 10 octombrie, Toamna Simfonic va fi la Opera Nationala din Iasi. - Pe 13 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava.
Intre 4 si 13 octombrie, Festivalul International de Film de Animatie isi surprinde publicul cu un cocktail nonconformist de muzica live si proiectii hipnotizante, dedicat celor care vor sa se bucure de experienta de festival zi si noapte.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
30 din 12 martie 2009, prevede explicit ca onorul militar se acorda in urmatoarea ordine: ... Cu sapte saptamani in urma, respectiv in data de 18 octombrie 2010, am adresat primului-ministru Emil Boc o interpelare cu urmatorul obiect:
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu a declarat joi ca, in conditiile in care Guvernul nu va accepta sa majoreze punctul de pensie cu 20% de la 1 octombrie, PSD va utiliza toate mijloacele posibile, inclusiv depunerea unei motiuni de cenzura, pentru a "forta" acest lucru.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat, joi, ca preturile gazelor naturale nu vor fi majorate la 1 octombrie. "Nu vom scumpi gazele de la 1 octombrie", a spus Vosganian, la Iasi.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a precizat astazi, in cadrul discutiei pe care o are cu seful FMI pentru Romania Jeffrey Franks ca la urmatoarea vizita de evaluare a FMI in Romania, din Octombrie, va trebui discutata si posibilitatea unui nou acord de imprumut.
Romania a inregistrat in octombrie o rata anuala a inflatiei de 7,9%, cea mai mare din Uniunea Europeana (UE), in conditiile in care media la nivelul UE a fost de 2,3%, arata datele publicate marti de Eurostat.
Anul electoral 2009 nu seamana deloc cu 2004, dar aduce izbitor cu 2000. ... In aceeasi luna, CURS il dadea pe Iliescu la 43%, urmat de Melescanu - 20%, Emil - 19%, Vadim pe cinci, cu 5%, in urma lui Roman.
Valoarea accizelor si a taxei de poluare pe automobile care urmeaza sa fie colectate in 2009 va fi calculata in functie de cursul de schimb 3,7364 lei pentru un euro, stabilit miercuri de Banca Centrala Europeana.
Desi este constient de faptul ca Guvernul a facut manevra de a mari pensiile incepand cu 1 octombrie, fiind fortat de repetatele motiuni pe aceasta tema, dar si de apropierea alegerilor, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, spune ca masurile luate de Guvern pentru cresterea punctului de pensie pentru grupele intai si a doua de munca nu sunt multumitoare.
google-analytics.com