Cautare

10895 de rezultate pentru "hontaru marin bucuresti" (3.15 secunde)
Urmatorul meci al tricolorilor va avea loc pe 1 septembrie, la Bucuresti, cu Armenia, in preliminariile Cupei Mondiale 2018. ... Razvan Marin (5. ... Aranguiz (28), Stanciu (28), Marin (36).
Personalitati - Marin Preda (1922-1980), nuvelist, romancier, scriitor si director de editura; ... - Niculae Cerveni (1926-2004) deputat si senator al Romaniei, decan al Baroului Bucuresti 1990-1995;
In timpul concertului, artistul i-a facut o dedicație Violetei, fiica lui si a Andreei Marin, care si-a sarbatorit ziua de nastere, iar cu aceasta ocazie a dezvaluit si ca va deveni tata pentru a treia oara:
Mihai Voiculescu, presedintele Fundatiei "Acad. Marin Voiculescu" se va desfasura la Bucuresti in perioada 18-20 aprilie 2013, la World Trade Center. ... Marin Voiculescu".
Recent, la Club Sofa din Bucuresti, au fost lansate, in prezenta Andreei Marin, produsele Biogreens si Vitamina C Naturala de la Zenyth. La eveniment, au mai fost prezenti, alaturi de Andreea Marin, si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, Cristian Margarit (specialist in nutritie), Florentina Opris, Anca Turcasiu.
Andreea Marin, Ruxandra Hurezeanu si Ovidiu Tender. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 18:00 - 20:00, la Biblioteca Nationala din Bucuresti.
In acea vreme, Ambasada americana la Bucuresti dezmintea categoric stirea potrivit careia puscasul marin implicat in moartea lui Teo Peter ar fi fost achitat sau va fi achitat de justitia americana, pastrand in general tacerea asupra acestui caz.
La data de 28 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie i-au depistat pe doi minori de 16, respectiv 17 ani, ambii din Bucuresti, care, in cursul noptii de 23/24.09.2010, impreuna cu I. Marin de 18 ani din Jud.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Candidatii olteni Marin Diaconescu, Renica Diaconescu si Catalin Matei au primit, in comuna Voineasa, multumiri pentru inaugurarea drumului comunal care face legatura intre Voineasa si Bals, realizat, si acesta, cu fonduri SAPARD, in valoare de 33 de miliarde de lei.
Printre departamentele Secretariatului General se numara si asa-numita Directie generala de control, juridic si securitate interna, creata inca din mandatul fostului Secretar General al Senatului, Ion Moraru, devenit intre timp Secretar General al Guvernului, si care il pusese in fruntea serviciului pe Marin Popescu.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... Marin Costel este membru al Comisiei nr.
Este cunoscut faptul ca Marin Costel a fost numit neocomunist de catre Marcela Sighinas, acestuia oferindu-i-se, in compensatie, functia de coordonare a campaniei la alegerile din comuna Cuza-Voda.
Astfel Eugen Durbaca, liderul conservatorilor, Eugen Chebac, liderul social democratilor, Marin Costel, liderul independentilor, si Marcela Sighinas, liderul liberalilor, au hotarit ca David Craiu sa activeze in Comisia 3, de dezvoltare urbanistica, refacerea, conservarea si protectia mediului si a monumentelor istorice de arhitectura.
Plenul Camerei Deputatilor si-a revotat componenta Biroului Permanent (BP) si structurile de conducere la nivel de grupuri parlamentare si, fata de anul trecut, singura schimbare in componenta BP este inlocuirea de catre PSD a chestorului Eugen Nicolicea cu Marin Diaconescu.
google-analytics.com