Carla Maria si Alexandru Lovin participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La standul lor, puteti achizitiona: sapunuri naturale cu glicerina si extracte naturale, importate din Anglia (este o afacere de familie in Anglia), care se taie dupa dorinta clientului, in functie de cantitatea pe care doresc sa o cumpere. Sapunurile costa intre 8 - 10 RON (o bucata de 100 si ceva de grame). "Sapunurile de la standul nostru echilibreaza diferite afectiuni ale pielii. Mai avem si saculeti parfumati (adusi tot din Anglia, de la o firma specializata in aromoterapie) - se folosesc pentru locuinta, dulapuri de haine si costa 7 RON. Saculetii au 22 de arome si sunt special selectionate. De asemenea, mai gasiti la noi si bilute parfumate - la 2 RON bucata, care se folosesc pentru spatii mai mici precum dulapioare, sertare, posete si geamantane si rezista intre 3 - 6 luni, dar si betigase din India - la 4 RON (cu 22 de bucati)", ne-a spus Alexandru Lovin.
Inedite, la acest stand, sunt tablourile produse din ata de familia Negreanu - Maior din judetul Mures, care costa intre 55 RON - 150 RON (cu suprafata mai mare).
Tot la standul celor doi soti, mai gasiti si: uleiuri pentru aromoterapie (din Anglia), din gama Fragrance your life - la 9 RON (15 ml) si uleiuri aromoterapie aduse din UE si ambalate in Romania - la 5 RON (10 ml).
Mai multe detalii despre aceste produse puteti afla de pe site-ul stil-de-viata.ro (aflat in constructie deocamdata).