Cautare

5221 de rezultate pentru "graficul cu rezultate titularizare 2009 tulcea" (3.05 secunde)
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... La Babadag, Tulcea si Constanta au sosit primele unitati ale armatei romane iar la 23 noiembrie 1878 autoritatile romanesti au preluat oficial administratia Dobrogei, Constanta a trait sarbatoarea primirii armatei romane la 23 noiembrie.
Nedin Geanbai, mester popular, din Tatari, Tulcea participa zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Azi, la Antena 3, am vizionat un interviu emotionant cu actorul Gabriel Fatu. ... Fatu i-a povestit lui Piersic ca a decis sa se faca actor afland povestea cu boabele de grau spusa la TV, cu farmecul inegalabil de catre Florin Piersic.
Izolat cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp, cu probabilitate mai mare in nord-vest. ... Vantul va sufla moderat si cu intensificari temporare. Temperatura aerului este cu aproape 10 grade mai ridicata decat in mod obisnuit la inceput de februarie, maxima termica ajunge in jurul valorii de 15 grade.
In Bucuresti urmeaza o zi calda, cu destul soare, dar conditii de averse spre seara. Vantul nu va pune probleme, iar maxima termica ajunge la 22 de grade, cu 5 grade peste media climatologica.
• In aceste zone vor fi averse cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, ce vor lua si aspect de vijelie si caderi de grindina.
Policolor sustine cu materiale renovarea caselor si obiectivelor publice din trei comune, trei orase, pictarea unei noi locomotive pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national, un centru cultural.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Sotii Steliana si Gigi Dumitru partipa zilele aceastea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu lavanda din Daeni. Lavanda Daeni din judetul Tulcea este firma noastra: ... ulei de corp de lacarmioare, cu lavanda, cu citrice.
La 8 kilometri de orasul Tulcea, intr-o fosta statiune de cercetare a cartofului, pungile de plastic si deseurile din cauciuc sunt transformate in ulei industrial, folosit pe santierele de constructii.
Drumurile din judetul Tulcea au fost reabilitate cu bani europeni. Intr-o editie anterioara am vizitat Delta Dunarii si am vazut ce investitii s-au facut acolo.
Antreprenori mai mici din Tulcea au reusit sa isi dezvolte afacerile cu ajutorul banilor europeni. De exemplu o firma de arhitectura, infiintata in 2008 s-a dezvoltat enorm dupa ce a accesat in jur de 300.000 de euro.
disponibilizarea masiva a personalului specializat in turism din judetul Tulcea. ... Pe de alta parte, situatia din Tulcea, din Delta, a scos la iveala inca o problema a Romaniei: ... Cu alte cuvinte, trebuia sa dea virusul peste noi casa ne dam seama ca nu mai pregatim specialisti.
Ambitiile innabusite de ani buni si dorintele maraite pe la colturi incep acum sa fie clamate cu glas tare. ... Precedentul fiind creat, Inalt Prea Sfintia Sa vrea cu tot dinadinsul sa faca din Arhiepiscopia Tomisului, care cuprinde judetele Constanta si Tulcea, Mitropolia Dobrogei.
Un barbat beat a mers sa se interneze la sectia de chirurgie a Spitalului Judetean Tulcea, cu pistolul la el.
Bucati de metal si beton din fatada superioara a unui bloc din Tulcea a cazut distrugand doua autoturisme si un magazin de la parter.
Au fost momente de spaima pentru locuitorii comunei Mahmudia, judetul Tulcea, dupa ce un dig de protectie s-a rupt in zona numita Carasuhat, iar apele au inundat 40 de hectare de teren agricol.
Ministerul Apararii Nationale a comunicat ca in zona localitatilor Nufarul si Victoria, din judetul Tulcea, au fost gasite fragmente care ar fi putut proveni de la o drona, dispersate pe o suprafata de cateva zeci de metri. ... ISU Tulcea a primit doua apeluri la 112 in acest sens.
Conform datelor anuntate de BEC, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care s-a desfasurat duminica, s-au prezentat la urne 57,94% din romanii cu drept de vot.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Presedintele a facut agenda guvernului, presedintele a fortat asumarea raspunderii pe legi cu care PSD nu a fost de acord, si pe care acum Curtea Constitutionala le considera ne-constitutionale.
google-analytics.com