Cautare

573 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (3.98 secunde)
Marcel Ciolacu i-a spus lui Muraru ca "important este sa ne vedem misiunea pe care o avem fiecare". ... Muraru a declarat in fata comunitatii de romani din SUA ca ii doreste lui Marcel Ciolacu sa aiba parte de intalniri de substanta.
De asemenea, o alta majorare, mai consistenta, ar urma sa fie primita de angajatii din Educatie in 2025. Anunturile au fost facute de liderii de sindicat la finalul unei inta lniri, la Guvern, cu prim-ministrul Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Dodu, secretarul de stat care i-a respins in iunie cererea de a fi declarat luptator cu rol determinant in Revolutia din decembrie 1989.
Declaratia vine chiar inainte de negocierile de maine, dintre retaileri pe de o parte, si premierul Marcel Ciolacu si ministrul Agriculturii, Florin Barbu, de cealalta parte.
Eu sunt presedintele partidului si sustin toate candidaturile colegilor mei din tara in egala masura. N-o sustin mai mult pe Gabriela Firea decat pe Toma Constantin la Buzau", a declarat Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu a inceput, miercuri, o vizita importanta la Roma. Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican.
Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca daca PNL iese de la guvernare va merge la presedintele Klaus Iohannis sa-si depuna mandatul.
Premierul Marcel Ciolacu vrea metroul bucurestean in subordinea Primariei Capitalei. Declaratia a fost facuta in contextul anuntului unui proiect de modernizare de 1 miliard de lei a magistralei de metrou Berceni - Pipera.
Pe de alta parte, presedintele PSD Suceava, Gavril Marza, s-a declarat multumit de rezultatele obtinute de PSD+PUR Suceava. Dupa prima distribuire a mandatelor de parlamentar in judet, Uniunea si Alianta au obtinut cate patru mandate de deputat si cate unul de senator.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Totodata, fostul prefect si-a prezentat opinia cu privire la retrocedarea Catedralei "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” Protopopiatului Greco- Catolic, pe care o apreciaza ca fiind justa, in consonanta cu legea si istoria.
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte. Membrii organizatiei PSD Calarasi l-au reales in functia de presedinte al filialei pe senatorul Doru Ioan Taracila.
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
Valer Dorneanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, deputatul Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, deputatul Viorel Hrebenciuc, senatorii Ion Solcanu si Antonie Iorgovan, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mirza, primarul Iasului Gheorghe Nechita, viceprimarul Sucevei, iar de la Botosani Constantin Contac, presedintele Consiliului Judetean, deputatul Costica Macaleti, Mihai Darie, Gheorghe Marcu, consilierii judeteni Adrian Haidautu, Tiberiu Lungu, Andrei Dolineaschi si alti membri de rind ai PSD Botosani.
In perioada 1996-2000 acesti inalti demnitari, precum Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus, Gavril Dejeu, Sorin Bottez, Paul Mitroi, Constantin Ticu Dumitrescu, Ionescu Galbeni, Nicu Stancescu, cea mai mare parte plecati dintre noi, nu si-au folosit functiile si pozitiile obtinute pentru a realiza avantaje materiale pentru ei si familiile lor si nici macar pentru obtinerea unor beneficii in favoarea celor care au suferit ca si ei in inchisorile si lagarele de munca fortata.
Unul dintre scopurile acestei manevre ar fi si inlaturarea din functie a presedintelui CJ Suceava, pesedistul Gavril Marza. “Inca o data subliniez necesitatea schimbarii presedintelui consiliului judetean, care este un factor perturbator, ce bruiaza actuala Putere“, a spus Flutur.
Gavril Marza, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a anuntat ieri ca Liga alesilor locali din PSD se va adresa Congresului Puterilor Locale si Regionale de la Strasbourg si Comisiei Europene privind “abuzurile“ actualei Puteri impotriva unor autoritati locale din PSD, demisa in urma unei presupuse incompatibilitati.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A.
Presedintele CJ Suceava, pesedistul Gavril Marza, a precizat ca Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania se va desfasura in perioada 18-22 august, la Constanta, unde vor fi discutate propunerile de modificare a Legii nr.
Printre cei vizati se numara lideri de consilii judetene din Buzau - Victor Mocanu, Timis - Constantin Ostaficiuc, Arad - Gavril Buza, Caras-Severin - Dumitru Parvulescu.
google-analytics.com