Cautare

264 de rezultate pentru "festival asiafest" (3.62 secunde)
ZAIAFEST - festival dedicat cramelor mici romanesti - va avea loc intre 26 si 28 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164).
ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti se tine la finele acestei saptamani, pe 1 si 2 iulie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
Festivalul de film B-EST, asa-zisul Bucharest East Film Festival, este organizat de un personaj care are mai mult sau mai putin legatura cu filmul, Dana Dimitriu-Chelba, si are o vechime de patru ani.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
- L-am cunoscut intr-o piateta, la un festival, Radu Serban din Caracal. ... Chiar ma amuzam cu Titus Andrei recent, la un festival, pentru ca el a fost martorul intalnirii noastre si a fost prezent la discutia dintre noi doi. ... - Tavi Ursulescu a prezentat acest festival.
David Guetta a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, care a avut loc zilele acestea in Capitala. ... El a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, unde a facut un show de senzatie.
In toate cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind fanilor cel mai bun mix de muzica alternative rock, indie rock, hip hop, soul, afrobeat, dubstep, drum and bass si post hardcore.
Fanii festivalului vor avea asadar la dispozitie o noua optiune in ceea ce priveste transportul catre si de la festival, fara sa-si mai faca griji pentru indisponibilitatea taxi-urilor in zona sau tarifele exagerate practicate de speculanti.
Cel mai recent album al trupei se prezinta mult mai asezat, energic, mixand toate stilurile prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave.METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care sase headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
JTI, din nou la TIFF cu un film de dans Corbul Alb sau despre imposibilul artei JTI si Transilvania International Film Festival (TIFF) au oferit din nou ieri seara publicului clujean un regal dedicat dansului.
Cel mai delicios festival, BURGERFEST, a avut loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Bucuresti. ... La festival au participat noua restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, de la wine bar, la cocktail bar.
Festival Online de Arte Reteaua Euro-Med a Tinerilor Artisti lanseaza un apel de participare la prima editie a Festivalului Online de Arte,care va avea loc in luna octombrie. ... Scopul acestui festival este de a promova utilizarea, in randul tinerilor, a instrumentelor internet in domeniul artelor.
JAZZ IN CHURCH, primul festival de jazz in biserica, este deja SOLD-OUT! Ne bucura tare mult interesul pentru acest festival si ne face placere sa anuntam cateva surprize in cadrul Festivalului ce incepe peste fix o saptamana:
B’ESTFEST adauga doua noi nume in programul de festival: ... Anul acestea, cei trei membri Rise of Artificial vor fi prezenti din nou in B’ESTFEST Park in cea de-a doua zi de festival, pe 6 iulie.
Cel mai tare festival de metal din aceasta toamna, METALHEAD MEETING 2013 isi deschide portile sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
"TribalFestBucharest este primul festival de Tribal Fusion Belly Dance din Romania si are participanti din toata lumea. ... Acest festival este contributia mea cu contacte internationale, aduc artiste care promoveaza ultimele curente din belly dance.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
"Ma aflu la acest Festival al ceaiului si al cafelei si, desi se tine intr-un cort, la inceput am fost reticent si pe urma am acceptat. Am venit la acest festival cu cele mai reprezentative cafele ale mele:
Evenimentele au avut loc in Parcul Herastrau - la Foisor, la Peluza si pe Aleea Michael Jackson - la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival avand o tematica speciala:
"Da, implinim 15 ani de cand spuneti Hai la o bere in Fire, 15 ani intensi si plini de muzica, in care v-am facut sa va simtiti ca acasa, asa ca ne-am hotarat sa marcam aceasta aniversare printr-un festival de zile mari:
google-analytics.com