Cautare

1682 de rezultate pentru "falsi politisti video" (2.66 secunde)
Politisti filati de infractori Desi nu actionau ca grup organizat, suspectii isi dezvoltasera o retea proprie de desfacere. ... Pentru a-i contracara, anchetatorii au apelat la interceptari telefonice, inregistrari ambientale, politisti sub acoperire dar si inregistrari video.
Tavalugul verificarilor efectuate de politistii si procurorii anticoruptie a ajuns ieri-dimineata la cea mai importanta frontiera din estul tarii, Vama Albita din judetul Vaslui, in urma perchezitiilor fiind ridicati si adusi la Bucuresti pentru audieri doar politisti de frontiera, dar nici un vames.
In perioada ianuarie - martie 2011, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul Investigatii Criminale si Biroul Investigatii Criminale ai Sectiei 9 Politie au documentat activitatea infractionala a unui grup compus din 5 membri, cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni de furt din locuinte, avand ca principal mod de operare "ruperea butucului".
Unele astfel de cazuri au avut si sase sau mai multi martori politisti, care au vazut cele intamplate din locatii geografice diferite.
Singurii care au incalcat-o au fost salariatii Ministerului Administratiei si Internelor, si nu ma refer numai la politisti, ci si la jandarmi, care au negociat cu sindicalistii", a spus Basescu.
Pentru a reusi pastrarea celor 230 de politisti comunitari in campul muncii, Primaria Targu Jiu a incercat in ultimele luni sa infiinteze o societate de paza care sa functioneze pe langa institutie.
De ce unii politisti ies la pensie cu miliarde stocate in conturi sau in bijuterii, iar altii raman restanti la intretinere? ... Poate ca unii politicieni, vamesi, politisti, ziaristi sunt mai strangatori decat altii.
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
In perioada 31 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011, peste 15.600 de politisti au actionat in toata tara pentru ca trecerea in noul an sa aiba loc in conditii de siguranta.
La data de 08.03.2011, in jurul orei 23.40, politisti ai Sectiei 11 Politie au depistat-o, pe str.Penes Curcanul din sectorul 3, pe S.
La data de 22 mai 2011, ora 14:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. ... La data de 22 mai 2011, ora 19:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C.
La data de 30 mai 2011, in jurul orei 20:50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe str. ... De asemenea, in urma verificarilor efectuate de politisti, a rezultat faptul ca S.
La data de 18.08.2011, in jurul orei 20.50, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie, au depistat-o pe D. ... Cercetarile sunt continuate de politisti, cu D.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 19:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... La data de 24 septembrie 2011, in jurul orei 01:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
La data de 29.11.2011, in jurul orei 13,30, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie, au depistat in flagrant pe S. ... Cercetarile sunt continuate de politisti, sub aspectul savarsirii infractiunii de "tentativa la furt calificat", cu cei doi in stare de libertate.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
La data de 02.01.2012, in jurul orei 20.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou au depistat in flagrant, intr-o statie de metrou, pe P.
Caitlin Doughty, 31, un antreprenor de pompe funebre din Los Angeles, a spus ce se intampla cu adevarat cu sanii falsi dupa ce mori, intr-un video postat pe Youtube.
In urma investigatiilor efectuate de catre politisti s-a constatat ca, in luna iulie a acestui an, S. S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional.
google-analytics.com