In perioada 31 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011, peste 15.600 de politisti au actionat in toata tara pentru ca trecerea in noul an sa aiba loc in conditii de siguranta.
Peste 470 de persoane suspectate de comiterea unor infractiuni si 13 persoane date in urmarire au fost depistate de politisti.
Pentru siguranta cetatenilor, de Revelion, peste 15.600 de politisti au fost prezenti in toata tara in locurile unde au avut loc manifestari publice, in zonele cu potential criminogen, precum si pe principalele cai de comunicatie pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea cetatenilor si pentru diminuarea riscului rutier.
Politistii au intervenit ori de cate ori au fost sesizati cu privire la comiterea unei fapte antisociale. De asemenea, prezenta activa a politistilor a facut ca in aceasta perioada sa nu fie inregistrate evenimente deosebite, iar numarul infractiunilor savarsite cu violenta si al celor de natura judiciara sa fie redus.
Astfel, politistii au aplanat 949 de stari conflictuale si au constatat 424 de infractiuni in flagrant. Au fost identificate 473 de persoane suspectate de comiterea unor infractiuni, 21 dintre acestea fiind retinute, iar 13 urmariti la nivel national si international au fost depistati.
De asemenea, politistii au constatat 7.342 de abateri contraventionale si au confiscat bunuri in valoare de aproape 120.000 de lei.