Cautare

11703 de rezultate pentru "exotique va fi prezent pe 8 decembrie la bazarul de craciun de la romexpo" (8.92 secunde)
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare. Drept urmare, ofertele bancare cu iz de sarbatoare nu au intarziat sa apara.
Presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei i se solicita un raport detaliat cu privire la situatia financiara a acestei societati comerciale. Camera de Comert si Industrie Dolj solicita Camerei Nationale sa explice cum s-au cheltuit banii in perioada 2008 - 2011.
Targul de Craciun din fata primarie sect 1, care va functiona pana la 31 decembrie 2017, se adreseaza acelora care doresc sa si faca cumparaturi de Craciun de calitate.
Google celebreaza Craciunul cu un nou Doodle creat special de Sarbatori. Un prilej numai bun pentru cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN. ... Dintre sarbatorile de iarna, cea mai asteptata este Craciunul, reprezentand o adevarata renastere sufleteasca, crestinii celebrand la 25 decembrie Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos.
Fundatia Pretuieste Clipa, in miros de ceai de iarna si turta dulce, alaturi de voluntarii iscusiti au migalit lucrusoare frumoase pentru voi toti.
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Premierul Boc, in mesajul de Craciun:
Masa de Craciun va costa o familie cu patru membri circa 2,5 milioane de lei. La aceasta concluzie am ajuns avand in vedere doar alimentele strict necesare pentru traditionala masa. Faptul presupune pentru multi romani un efort financiar de proportii.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
Silvia de la Pin-Up Girls a avut parte anul acesta de cele mai frumoase sarbatori de iarna. Chiar daca s-a mutat la Arad, cantaretei ii merge din plin. Radiaza de fericire de cand a devenit mamica si a petrecut primul Craciun alaturi de baietelul ei.
Colectia de mobilier "Charme du Provence", pe care o puteti gasi si achizitiona din showroom-urile Exotique a fost inspirata din rafinamentul si charmul de mult uitat al vechilor provincii frantuzesti si de incantatoarele apartamente ale Mariei Antoaneta.
Mobila chinezeasca si imaginile pictate pe mobilier sunt pline de simboluri, toate de bine si care aduc noroc! * Liliecii nu sunt vazuti ca niste creaturi zburatoare pictate ca sa te sperie noaptea, sunt o cale de a iti ura lucruri bune, de la noroc la viata.
Este estential ca apa, lichidul atat de necesar vietii, sa fie de cea mai buna calitate. ... aciditatea corpului, incetineste procesul de imbatranire, ajuta la slabire si mareste imunitatea organismului. ... Vino miercuri, 21 mai, ora 18.30 in showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii nr.
Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, este pasionata de decoratiunile interioare. Despre modul in care facem alegerea decoratiunilor interioare in casele noastre gasiti sfaturi chiar pe site-ul www.exotique.ro.
Anul 2014 este echivalentul anului Calului de Lemn in zodiacul chinezesc. Fiecare semn al horoscopului oriental, cu echivalent si in cel european, este influentat de trasaturile specifice acestui animal care guverneaza urmatoarele 12 luni.
Azi, la showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii, vom bea cafea si ceai organic si apa pura, alkalina, Kangen, vom asculta despre cum ne putem alinia si armoniza chackrele, cum ne putem curata aura si mai ales cum putem sa ne eliberam de bagajul negativ din trecut, de emotiile distructive si cauzatoare de boli.
sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari a iesit saptamana trecuta de la tipar, spre bucuria celor ca au asteptat-o cu atata caldura. Ideea de a publica un volum cu acest subiect mi-a venit atunci am ramas insarcinata.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
google-analytics.com