Cautare

1472 de rezultate pentru "evenimentul" (4.08 secunde)
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Cu mici exceptii, evenimentul a fost fara cusur, la el contribuind din plin si miile de fani care au creat o atmosfera de gala, atat pe stadion, cat si in "drumul fericirii", asa cum a numit extrem de plastic Anghel Iordanescu deplasarea de la National Arena catre Piata Constitutiei.
Ziaristii si partenerii de business ai Microsoft care participa la evenimentul de prezentare al Windows 8 au intrat in sala in care va avea loc evenimentul. Peste 100 de persoane sunt in sala hotelului Miramar din Barcelona la evenimentul Microsoft.
Evenimentul reuneste pasionatii de eSports, gamerii dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania. ... (la evenimentul RetroTech 3.0 din cadrul Bucharest Gaming Week(Jocurile la alegere de Pc sau consola sunt Noi Sigilate - Fac Parte dintr-un Old Stock ).
"Ne bucuram foarte mult sa cantam cu prietenii de la Alternosfera sambata seara, abia asteptam evenimentul!
Evenimentul debuteaza cu un concert Lavinia Raducanu si Taraful Rromak, in seara zilei de 18 August. ... Prin evenimentul Cinema in aer liber, Asociatia Culturala Metropolis propune o alternativa la cinematograful clasic, accesibila tuturor.
Sase ore au stat in picioare sotii Maxer la evenimentul organizat la Restaurantul Elisabeta, unde s-au strans bani pentru copiii cu autism sau ADHD de la M Service Terapy Chlidren Clinic. ... DEEA MAXER, OSPATAR PENTRU DANIELA GYORFI La evenimentul TE INVITAM LA RESTAURANT ...
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989. ... Dupa 1989 a condus sau a fost editorialist la publicatiile Express Magazin, Zig-Zag, Evenimentul Zilei, National, Cotidianul, Azi, Jurnalul National.
"Ce se poarta in sezonul primavara-vara 2015?", iar evenimentul va avea loc in data de 21 mai 201.
"Ce se poarta in sezonul primavara-vara 2015?", iar evenimentul va avea loc in data de 21 mai 2015, la Galeria de Arta Galateca, str.
Evenimentul se desfasoara pana duminica, 31 iulie, in satul Ludos, situat la aproximativ 30 de km de Sibiu. ... weekend cu filme si muzica sub cerul liber Evenimentul Marele Picnic, adus la viata de ShortsUP, a ajuns la editia a 3-a.
Renumitul actor american Adrien Brody a sosit ininin premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare a noului sau film, Bullet Head. ... La evenimentul de lansare al filmului Bullet Head.
Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. ... 147-153) la evenimentul cultural OVIDIUS, o manifestare speciala, exclusivista, unica, prilejuita de implinirea a 2000 de ani la moartea autorului Ponticelor.
Evenimentul s-a bucurat de sustinerea Cramelor Alira. ... Evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera care reconstituie eleganta Bucurestiului de la sfarsitul secolului XIX unde invitatii au avut ocazia sa deguste aromele rafinate ale vinurilor Cramei Alira.
Evenimentul este unul istoric, fiind prima expozitie romaneasca organizata la prestigiosul muzeu din Franta, iar capodoperele broderiei romanesti vor fi prezentate in chiar inima galeriei medievale a acestuia, printre cele mai valoroase opere artistice ale umanitatii.
Proiectul a avut evenimentul de lansare joi seara la restaurantul Casa Vernescu. Ca de obicei programul artistic si vedetele invitate sa ajute, au facut ca evenimentul inaugural sa fie un mare succes aplaudat indelung de cei prezenti.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!", se spune in anuntul postat pe site-ul ziarului Evenimentul zilei. ... Din iulie 2011 si pana in prezent, Horia Tabacu a fost consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei.
Evenimentul, gazduit de Aula Academiei Roman, reuneste personalitati ale medicinei transplantului: ... De asemenea, evenimentul este onorat de prezenta a doua personalitati de referinta ale chirurgiei mondiale de transplant hepatic:
Evenimentul cu adevarat istoric a avut loc la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, unde au fost incheiate 450 de acorduri de infratire intre localitatile din Romania si localitatile din Republica Moldova. ... Evenimentul a avut loc la initiativa Platformei Unioniste Actiunea 2012.
Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera relaxanta, in prezenta reprezentantilor media si a vedetelor Geanina Ilies, Diana Munteanu, Cori Gramescu si Maria Andrei. ... Iar ca dovada, evenimentul a fost condimentat cu momente de dans menite sa le reaminteasca invitatelor cat de importanti sunt pasii de zi cu zi.
google-analytics.com