ProSport: Steaua a dat ora exacta! Petrecerea ros-albastrilor, considerata unul dintre evenimentele zilei de The Guardian. Ce scriu englezii

*Presa straina nu a ramas impasibila la miscarile de forte din Bucuresti si a mentionat petrecerea Stelei ca unul dintre evenimentele importante ale zilei de ieri.
Steaua a sarbatorit de o maniera impunatoare titlul cu numarul 24. Dupa sapte ani de seceta pe plan intern in ceea ce priveste castigarea campionatului, ros-albastrii au declansat fiesta si au facut risipa de energie pentru marcarea celui de-al 50-lea trofeu intern (24 de titluri, 21 de Cupe, 5 Supercupe).
Cu mici exceptii, evenimentul a fost fara cusur, la el contribuind din plin si miile de fani care au creat o atmosfera de gala, atat pe stadion, cat si in "drumul fericirii", asa cum a numit extrem de plastic Anghel Iordanescu deplasarea de la National Arena catre Piata Constitutiei.
Evenimentul a atras prin amploarea sa si atentia presei straine, The Guardian mentionand sarbatoarea titlului de catre Steaua drept unul dintre faptele de consemnat ale zilei de marti.
"Jucatorii Stelei au celebrat in Piata Constitutie din Bucuresti cucerirea titlului. Fotbalistii au sosit in Piata intr-un autobuz descoperit, dupa ce au fost insotiti pe traseu de mii de fani din toata Romania.", noteaza guardian.co.uk.