Cautare

1030 de rezultate pentru "eva constantinescu" (7.04 secunde)
Tusac a "defilat" in campanie alaturi de figurile lui Mazare si Constantinescu.
Drept pentru care, la un moment dat, Ion Popescu era umar la umar cu Nicusor Constantinescu. Chipurile, Popescu avea 50%, Constantinescu - tot 50%. ... Pai, au cam fost sa fie tot prin "curtea" lui Nicusor Constantinescu.
Presedintele Autoritatii National pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, ii avertizeaza pe operatorii economici ca nu va renunta la controale, indiferent de interventiile acestora la persoane sus-puse din politica.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Actiunea Populara, condusa de fostul presedinte Emil Constantinescu, devine astfel primul partid romanesc care se pronunta favorabil autonomiei Tinutului Secuiesc.
Liliana Constantinescu si Marius Codarcea, bucuresteni, dar candidati la Botosani pentru Parlament, sustin ca se va constitui o banca prin care se va finanta constructia locuintelor. ... In pretul caselor nu intra insa terenul si utilitatile ", spune Liliana Constantinescu.
Presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman a afirmat ca Emil Constantinescu nu mai are nici un viitor in politica, in timp ce despre culoarul crestin-democrat si-a exprimat indoiala ca va avea un viitor in Romania.
Constantinescu, Draica si Martin nu sunt cercetati penal de politisti Cum era de asteptat, in cadrul sedintei au fost aduse in discutie si acuzatiile formulate de ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, lui Nicusor Daniel Constantinescu, Ion Draica si Eduard Martin, ocazie cu care chestorul Jipa a tinut sa precizeze ca IPJ Constanta nu a avut nici un dosar penal pe numele acestora.
Consideram ca procesul intentat fostului consilier prezidential Zoe Petre si declaratiile sub juramant in fata instantei judecatoresti a fostului presedinte Emil Constantinescu aduc grave acuzatii ce nu trebuie asociate cu organizatia in fruntea careia se afla Constantin Nita“, se arata in scrisoare.
"Eu de 25 de ani joc in echipa lui Nicusor Constantinescu". Momentan Liviu Mocanu nu s-a inscris in PSD desi multa lume se intreaba dar nici nu mai spune cu toata gura ca este inregimentat in PNL:
Fostul presedinte Emil Constantinescu s-a declarat ingrijorat de anumite aspecte enuntate de unii ante-vorbitori:
Atat eu, cat si fostul presedinte Emil Constantinescu, am fost invitati la dejunul oferit de organizatori la restaurantul "Casa di David", cat si la festivitatea de lansare a ziarului si la conferinta de presa, organizate, in aceeasi seara la Clubul Diplomatic.
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
In alta ordine de idei, prefectul a declarat ca refuzul Consiliului Judetean Constanta, prin presedintele sau, Nicusor Constantinescu, de a valida alti doi consilieri judeteni este "anormal”.
Razvan Constantinescu, DrMed., Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T. ... Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti;
Cu ocazia aceleasi conferinte de presa, Stelian Dutu a declarat ca saptamana trecuta a castigat un proces intentat de Nicusor Constantinescu, actualul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, la Curtea de Conturi Bucuresti.
COTIDIANUL informeaza: Dr. Razvan Constantinescu: ... Razvan Constantinescu Sursa: m.cotidianul.ro
Emil Constantinescu intra din nou in actiune, topindu-si partidul popular in PNL. ... El crede ca, in eventualitatea fuzionarii celor doua partide, este putin probabil ca fostul presedinte Emil Constantinescu sa solicite o functie de decizie in conducerea PNL.
In cursul zilei de ieri, 12 iulie a.c., la sediul Consiliului Judetean Constanta a avut loc o intalnire intre presedintele Consiliului Judetean Constanta, Daniel Nicusor Constantinescu, membrii Unitatii de Implementare a Proiectului „Pavilionul Expozitional Constanta”, condusa de Constantin Bragaru si reprezentantii Departamentului pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei primului ministru, care este formata din 3 specialisti.
Decizie pe care presedintele CJC Nicusor Constantinescu o prevedea de altfel, inca de la inceputul procesului si pe care se poate spune ca se baza, de vreme ce nu este dispus sa renunte la functia pe care o detine cu una, cu doua.
google-analytics.com