Cautare

61565 de rezultate pentru "echipa ulmu din div c" (7.21 secunde)
Oltenii au urcat pe podium de 12 ori, iar reprezentantii cluburilor din Craiova au obtinut sapte medalii, dintre care trei LPS "Petrache Triscu", doua CS Universitatea si tot doua CSM.
Mijlocasul slatinean de 24 de ani a semnat un contract pe doi ani si a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce saptamana trecuta a incheiat "socotelile" cu echipa finantata de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta.
S-a uitat faptul ca aceasta echipa a fost prima care a reusit o performanta in Europa? ... Daca nu, o vom lua din nou de la capat si speram sa apucam sa mai vedem aceasta echipa acolo unde ii este locul.
"Salutari pentru toata echipa!" Lucescu a avut parte si de o surpriza. ... "Am vorbit mai mult de fotbal, despre echipa. ... A salutat toata echipa, ne-a multumit ca ii suntem alaturi", a spus Srna.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
Discutie cu Larsen, portarul norvegienilor, despre Palatul Parlamentului, "fundasul chel de pe stanga" si Aktobe, "o echipa mai slaba" • Adam Kwarasey Larsen (26 de ani), portarul echipei Stromsgodset, a acordat un interviu la finalul meciului de pe National Arena.
ORA 00:33 Echipa de fotbal a Portugaliei a castigat in premiera titlul de campioana europeana, dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, in finala EURO 2016, duminica seara, pe Stade de France din Saint-Denis.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca...
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Atacantul originar din Mali, Tamboura, a reusit atunci doua goluri in poarta gorjenilor. Cum transferul lui Matulevicius a picat, lituanianul semnand cu o echipa din Polonia, Pandurii s-a orientat catre varful african al macedonenilor, demarand deja negocierile.
Credeti ca Universitatea va avea astfel un altfel de sezon?- Nu!- De ce?- Ca sa faci o echipa competitiva, nu trebuie sa pornesti de sus, ci de jos.- Este adevarat, dar si fruntea conteaza!- Am toata increderea si tot respectul fata de Corneliu Stroe - care imi permit sa cred ca-mi este si prieten - si chiar daca nu are o functie executiva, ci doar una onorifica, este foarte important faptul ca el, o adevarata personalitate, este din nou la Stiinta.
Anca Alexandrescu se va ocupa de relatia cu presa in echipa de campanie a primarului. ... L-am ajutat pe domnul Adrian Nastase exact din aceleasi motive: ... Noul "ajutor" al lui Oprescu a declarat ca daca va fi data afara din PSD nu este nicio problema.
Suedezul Sven-Goran Eriksson a fost antrenorul Benficai in sezonul 1982-1983, atunci cand Universitatea, in Cupa UEFA, a disputat cele doua meciuri ale semifinalei cu echipa lusitana.
‘‘Sub conducerea domnului Lucescu, echipa noastra a castigat in 2009 Cupa UEFA, a devenit de 7 ori campioana a Ucrainei, de 5 ori a castigat Cupa Ucrainei.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
google-analytics.com