Presedintele PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, sustine ca decizia de excludere din partid a lui Antonie Iorgovan a fost facuta statutar, in temeiul articolelor 11 si 12 din Statutul PSD, desi la inceputul saptamanii acesta sustinea ca senatorul nu este membru al filialei din Caras-Severin. "Am luat in discutie intregul lant de aparitii publice care ne-a deteriorat puternic imaginea. Suntem o organizatie responsabila, decizia nu se datoreaza numai faptului ca am primit recomandarea de la centru", a declarat Mocioalca. Presedintele PSD Caras-Severin a mai spus ca nu l-a dorit pe Antonie Iorgovan in judet "nici un moment".
Mocioalca a respins totodata pretinsele relatii de subordonare fata de liderul PD Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, invocate de Antonie Iorgovan. La randul sau, Frunzaverde a spus ca nu a avut nici un fel de influente sau interventii asupra PSD: "Nu e treaba mea sau a PD ce se intampla in PSD".
Frunzaverde a recunoscut, in schimb, ca are "o relatie foarte buna" cu Mocioalca, precizand ca o relatie la fel de buna o are si cu deputatul PRM Marius Iriza sau cu liberalii, pentru ca "intre politicieni e normal sa existe un dialog". (C.A.)