Cautare

84 de rezultate pentru "dima" (3.28 secunde)
Nicolae Dima, a declarat ca prin acest program se urmareste pregatirea tehnica a studentilor, finantarea studiilor viitorilor ingineri fiind asigurata din fonduri externe. ... Pe langa acesta, alti studenti vor face practica in lunile iulie si august in institutii de invatamant superior din Rusia sau Bulgaria", a declarat Nicolae Dima.
La un pret modic, cursantii au avut ocazia sa asimileze tehnici de comunicare si alte elemente necesare formarii unui antreprenor de succes, calitatea cea mai importanta a acestui complex curs fiind aceea ca el se adreseaza schimbarii mentalitatii participantilor la seminar, a apreciat Dumitrache Dima, director al ANEIR.
Intre participanti si consilierul de afaceri al programului EMPRETEC Romania, Dima Dumitrache, s-a iscat o discutie in ce priveste modul in care s-a desfasurat cursul, dar si despre greutatile pe care oamenii de afaceri le intimpina.
Mentionez ca actiunea de control a fost efectuata in cadrul Comandamentului Litoral", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Bogdan Dima, director coordonator la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC). ... 000 de lei, pentru ca bauturile alcoolice nu aveau marcajele corespunzatoare", a mai spus Bogdan Dima.
Duminica se joaca ultimele partide de simplu Vineri, in primele meciuri de simplu, Dragos Dima (25 ani, 463 ATP) a fost invins de Edan Leshem (20 ani, 285 ATP) cu 6-3, 5-7, 6-2, 3-6, 6-3, iar Dudi Sela (32 ani, 70 ATP) a dispus de Nicolae Frunza (20 ani neimpliniti, 600 ATP) cu 6-3, 6-4, 6-4.
In dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti, procurorii Parchetului General au trimis in judecata cinci angajati ai unitatii sanitare - asistenta Florentina Carstea, seful serviciului tehnic, Vasile Dima, fostul manager al spitalului, medicul Bogdan Marinescu, seful Sectiei de Neonatologie, medicul Ioan Toma Adrian, precum si electricianul spitalului Gigel Oprea.
Ella Dima concurenta din editia a treia de la iUmor Sezonul 12, care a aparut in scena avand bustul acoperit doar cu doi plasturi a venit in emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.
Dima Iulian (Bucuresti) / Asistenti: Dima Iulian (Bucuresti) si Urzica Vladimir (Piatra Neamt) Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / Arbitru AVAR:
Cat priveste sefia Inspectoratului Judetean scolar, propunerea PD este Dima Zainea, din Medgidia. In acest context, trebuie totusi subliniat faptul ca toate persoanele nominalizate sunt oameni sustinuti de chiar presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu.
Marian Foca (relatia cu sindicatele si ONG-urile), Aurelian Arghir (imagine si relatii publice), Nicolae Buriac (prognoze si strategii sociale) si Marian Dima (probleme organizatorice).
Fr. Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Presedinte de Onoare, Dr. Nicholas Dima, Secretar Executiv Valentin V. Tepordei, Trezorier Dr. Silviu Ziscovici, Relatii Publice
Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
• Totodata, Filarmonica "George Enescu" din Bucuresti va marca Ziua Culturii Romane printr-un recital vocal sustinut marti, intre orele 19.00 - 20.00, la Ateneul Roman, de sopranele Iuliana Dima, Oana Neagoe si Alexandra Tarniceru si tenorul Andrei Plesca, care vor fi acompaniati la pian de Inna Oncescu.
Pe data de 20 iulie 2009 Marian Dima, operator si fotograf profesionist asista, in apropierea statuii aviatorilor din Bucuresti, la festivitatile prilejuite de Ziua Aviatiei.
Din echipa "Galacticilor", imbracati in echipament verde, au facut parte jurnalisti de la Mediafax, Gandul, Pro TV, Adevarul, Evenimentul Zilei, Gardianul, Cotidianul si Ziua, iar cel mai bun fotbalist a fost portarul Alex Dima (Pro TV), care a aparat cam tot ce s-a putut.
Al doilea oras ca marime din judet, cu o importanta strategica pentru orice partid, adaposteste acum un conflict pe fata intre presedintele impus de Popescu, Dima Zainea, si Dumitru Moinescu, fostul primar al urbei.
Lucrurile nu mai sunt clare nici la nivelul Autoritatii Rutiere Romane, unde in afara de numele lui Marian Dima, ieri seara era vehiculat si cel al lui Liviu Patrascu pentru a ocupa postul de director.
Marian Dima.
In prezent, nu exista nici un post liber in cadrul Autoritatii Rutiere Romane Constanta, iar o eventuala inlaturare din functie l-ar determina pe Marian Butnaru sa apeleze la instanta. Potrivit PSD insa, Marian Butnaru urmeaza sa fie inlocuit cu Marian Dima. (I. Z. )
La Parchetul din Vanju Mare, Camelia Antonela Dima (8,04) a surclasat-o pe Doina Tatomir (7,57). In rest, au mai candidat singuri, obtinand medii suficiente pentru a fi numiti in functii de conducere la Parchetele din zona Olteniei:
google-analytics.com