Cautare

1269 de rezultate pentru "digi 1 fotbal" (3.43 secunde)
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Fanii olteni spun ca au adresat aceasta scrisoare premierului pentru ca nu le-au mai ramas multe sperante dupa ce Adunarea Generala a FRF a votat, luni, excluderea Universitatii Craiova, "poate cea mai iubita echipa de fotbal din Romania".
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Ca s-a ales praful de 15 ani incoace de toate echipele si eu am facut milioane in fotbal. ... Ma refer la tot ce inseamna specialisti in fotbalul romanesc, toti, de la antrenori, la presedinti, la conducatori de fotbal, toti. ... daca ai 1-0 si daca nu ai posesie.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
"Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
RCS & RDS a introdus de ieri un nou pachet in grila de programe a serviciului Digi TV - "Pachetul Popular". De acum, noii abonati Digi TV pot urmari 34 de programe TV, pentru doar zece lei plus TVA, anunta site-ul www.smartnews.ro.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii incepand cu luna februarie, precum si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019.
De la 1 decembrie avem in grila Discovery ID, iar in premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD. ... Canalul a fost lansat in Statele Unite ale Americii pe 1 septembrie 2007, iar din 2009 este disponibil si in Europa.
Pe partea de 3G/4G (LTE) TL-MR6400 este destul de dotat, stie o gramada de frecvente si e compatibil cu orice retea mobila din Romania, inclusiv Digi Mobil 4G.
Cea de-a treia editie Chitila Film Fest va avea loc in perioada 30 august - 1 septembrie 2013. In primele doua zile se va desfasura concursul propriu-zis, iar pe 1 septembrie va avea loc festivitatea de premiere.
RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania. Adrian Sarbu: "Digi a dobandit, cu sprijinul statului, monopol absolut." Adrian Sarbu: "Digi isi distruge concurenta, dicteaza legi Guvernului."
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Printre cei 100 de datornici se afla si cluburile de fotbal. ... Am demarat o campanie de colectare a comisionului de la datornici, iar de la 1 iulie nu vom mai primi documentele de plata a salariilor daca angajatorii nu vor prezenta si dovada de achitare a comisionului.
Printre ele se numara si COREMI SA, precum si UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova", a spus Antonescu. Fotbalul, cap de afis Capul de afis al societatilor falimentare cu datorii l-au tinut, in ultimul timp, firmele pe care au functionat, de-a lungul timpului, cluburile de fotbal.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
google-analytics.com