Cautare

1507 de rezultate pentru "detalii" (2.60 secunde)
Inscrierile si achizitionarea biletelor se poate face direct de pe website-ul evenimentului, http://legionrun.com/locations/37-romania-2018, unde pot fi gasite si o serie de informatii utile si detalii despre obstacole si experiența participarii la eveniment. ... Mai multe detalii aici: ... Mai multe detalii si informații suplimentare pe:
noul sistem de operare ZF a transmis live detalii de la eveniment .Prezentarea Windows 8 a fost facuta de directorul diviziei Windows a Microsoft si posibil viitor CEO al grupului, Steven Sinofsky.
Detalii despre seviciul tau Trebuie sa fii constienta ca trebuie sa delimitezi viata personala de munca. ... In plus, evita sa postezi pe profilul tau tot felul de detalii nesemnificative. ... Mai pastreaza niste detalii personale doar pentru tine!
Detalii in ceea ce priveste preturile camerelor si serviciile oferite de cele doua hoteluri gasiti mai jos:
DETALII INCREDIBILE despre CUM A INCEPUT DECLINUL pentru artist si drumul DE LA MARIRE LA DECADERE (Autor: ... Odata cu moartea sa au aparut la suprafata mai multe detalii despre viata personala, printre care se regasesc si unele legate de niste datorii imense.
Filer a publicat pe site-ul sau o nota despre aceasta intalnire, adaugand si alte detalii.
Copiii au fost legati la ochi (excluzand analizatorul vizual) si au fost rugati sa puna mana pe diferite obiecte si sa dea detalii despre acestea. Apoi, au fost dezlegati si au fost rugati sa indice detalii suplimentare in prezenta analizatorului vizual.
Practic, sistemul e facut ca un parinte sau un educator sa poata sa urmareasca meniul saptamanal al copilului, in cele mai mici detalii.
In direct la Euronews Romania, Andreea Ursachi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, a declarat ca nu are detalii despre ancheta desfasurata de procurorii DNA la institutia pe care o reprezinta.
El s-a referit in acest context la firma Energy Holding, intrebandu-l pe Tariceanu daca stie la ce anume se refera, dar fara sa prezinte detalii in acest sens.
Premierul a afirmat ca restructurarea guvernamentala nu constituie in prezent o prioritate, detalii asupra acestui proces urmand sa fie prezentate pe masura ce “proiectul“ va evolua. “Nu va pot da detalii.
Judecatorii cer Guvernului detalii privind banii economisiti Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, miercuri, pentru 25 ianuarie, discutarea sesizarii USL prin care se contesta Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale.
Pentru produse si/sau detalii, consultantii va stau la dispozitie in showroom-urile Exotique. Detalii despre aceste produse: Splaiul Unirii nr.
Pentru ca sunt atenta la detalii si imi place mult sa ofer un cadou special, mai ales cand este vorba despre casatoria sau botezul cuiva drag, acestea erau alte momente in care realizam ca pot face ceva in acest sen, in conditiile in care nu gaseam niciodata ceea ce mi-as fi dorit.
Carp se afla la Viena pentru a stabili ultimele detalii ale unui acord secret cu Tripla Alianta (Austro-Ungaria, Germania si Italia), care de altfel a si fost incheiat pe 18 (30) octombrie 1883.
Swann comenta ca, peste sase ani, a avut ocazia sa vada o harta topografica a insulei si sa confirme ca descrisese corect principalele cladiri, culoarea lor portocalie, ca si alte detalii, chiar daca altele din jur ii scapasera.
Reamintim ca el nu stia decat coordonatele spatio-temporale, nu si detalii privind evenimentul explorat.
Sunt pentru prima data la Bucuresti si m-a impresionat acest eveniment pentru ca se desfasoara la Palatul Parlamentului, o cladire facuta de Ceausescu si despre care am aflat mai multe detalii pe wikipedia. ... Mai multe detalii aflati pe site-ul [email protected]
Dupa ce cosmonautii s-au intors pe Pamant, cercetatorul OZN sovietic Vladimir Ajaja l-a abordat pe Bakovski, pentru a obtine unele detalii, dar cosmonautul n-a vrut sa recunoasca decat ca au observat ceva inexpli-cabil de la bordul statiei.
Nimeni nu are acces la astfel de programe, privind mai ales noi sisteme de arme, daca nu este absolut necesar ca sa cunoasca detalii.
google-analytics.com