Cautare

952 de rezultate pentru "david anton" (4.26 secunde)
Saptamana viitoare, in comisiile de politica externa ale Parlamentului, va avea loc audierea unor diplomati propusi ca ambasadori, printre care si Anton Pacuretu, propus ca ambasador in Bulgaria.
Ion Bogdan il inlocuieste pe Anton Ferencz (foto), numirea noului director fiind deja transmisa, de la minister, Prefecturii judetului Constanta.
Membrii Executivului inlocuiti au fost ministrii Nagy Zsolt si Borbely Laszlo, precum si secretarii de stat Koto Joszef si Anton Niculescu.
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
Fondul austriac de investitii Vienna Capital Partners (acelasi care intentioneaza printr-un consortiu sa cumpere actiunile Balkan Petroleum de la Rafo, dupa cum spunea recent Marin Anton, consilierul presedintelui Balkan Petroleum), vrea sa achizitioneze pachetul majoritar al combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea.
Colegiul director al publicatiei era format din Anton Uncu, Cristian Antonescu, Corneliu Vlad, George Nicolescu, Gilda Lazar, Igor Butnaru si Ioan Timofte.
Dupa mai multe incercari nereusite de dialog, in ziua de 11 iunie, o delegatie a grevistilor foamei a fost primita de vice-prim-ministrul Anton Vatasescu.
Colegiuldirector al publicatiei era format din Anton Uncu, CristianAntonescu, Corneliu Vlad, George Nicolescu, Gilda Lazar, IgorButnaru si Ioan Timofte. In prezent, Mirela Iacob ocupa functia dedirector general al ziarului, in timp ce Iulia Nueleanu esteredactor-sef al publicatiei.
• Duminica, 21 septembrie Targul Bucurestiului continua cu zona culinara, culturala, atelierele interactive, parada costumelor de epoca si "Bataia cu flori".Incepand cu ora 17.00, programul artistic va debuta cu un spectacol sustinut de Grupul "Trei Parale", urmat de "Midnight Colors", Anton Pann Ensemble, iar de la 18.50 vor urca pe scena din Cismigiu Ozana Barabancea & Band, urmata de Silviu Biris si Band Bucuresti, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Irina Sarbu & Band si Marius Mihalache - Back to swing.
- definitie de Anton Cehov Fericirea inseamna nervi calmi. - definitie de W.C. Fields Fericirea este cea mai mare biruinta, aceea pe care o dobandim impotriva destinului ce ne este impus.
Niculescu, Moni Stanila, Corina Anton si Mircea Pricajan, supravegheati cu atentie de invitatul special Pumn-de-Fier.
In urma acestor constatari, ITRSV Valcea a propus sanctionarea personalului silvic, inginerul Gheorghe Deaconeasa si tehnicienii Dumitru Pomana, Gabriel Nastasescu si Ion Anton, conform Contractului colectiv de munca.
Atunci i-a venit ideea comertului cu apa miraculoasa - a vorbit cu Anton Zimmethausen, o ruda apropiata a sa si in acelasi timp consilier municipal la Viena, sa ia in arenda Borsecul de la localnici si sa comercializeze apa minerala in Imperiul Austro-Ungar.
Astfel, potrivit Primariei, in cazul lui Anton Garbacea nu este facuta dovada proprietatii asupra imobilului revendicat, iar in cazul lui C.C.
Deodata, am auzit strigatul de uimire al ofiterului III, Stefan Anton, aflat alaturi de mine pe puntea de comanda, care imi arata ceva in sus.
In acest cadru, Vladimir Ajaja atragea atentia, intr-o carte din 2002, asupra informatiilor raspandite, inclusiv in mediile occidentale, de ufologul Anton Anfalov, ca si de altii mai putin importanti.
Mizeriile astfel auzite, bataile de joc si abuzurile indurate din partea eternului sergent neom, obligatoriu venit de la oi, demne de scrierile lui Anton Bacalbasa sau chiar ale lui Sven Hassel, intunecau visele roz ale tuturor tinerilor abia iesiti din dulcea copilarie, din nepasatoarea adolescenta.
Plajele din sudul litoralului - cele mai afectate de valuri si ploile cazute in week-end "Vom interveni cu wolle, care vor nivela nisipul pe aceste plaje, lucrarile urmand sa dureze circa trei zile", ne-a precizat, pe de alta parte, Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. Apaterm AGA:
Doar asa va pot da toate datele necesare", a declarat purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Catalin Anton.
google-analytics.com