Cautare

952 de rezultate pentru "david anton" (4.53 secunde)
David Popovici, 17 ani, a devenit dublu campion mondial de seniori la competitia gazduita de Budapesta. La plecarea spre Ungaria, sportivul roman deborda de optimism si avertiza ca este doar inceputul.
David Popovici s-a calificat vineri pe primul loc in semifinalele probei de 100 m liber la Campionatul European de Natatie cu cel mai bun timp.
David Popovici a castigat, luni, proba de 200 m liber la Campionatele Europene de natatie de la Roma cu timpul de 1:42.97, al treilea cel mai bun timp din istorie la aceasta proba.
David Popovici reuseste o noua performanta. Sportivul roman s-a calificat in finala de 400 de metri a Campionatului european de la Roma.
David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber la Campionatul European de la Roma. Sportivul se calificase cu al patrulea timp.
David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 200 m liber cu un nou record al competitiei.
David Popovici a obtinut joi medalia de aur in proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de Natatie pentru juniori de la Lima, Peru.
Cei mai cautati oameni sunt Florin Salam, Putin si David Popovici. Razboiul din Ucraina este cel mai cautat eveniment de romani pe Google.
DAVID de 21 de ani. ... DAVID in stare de retinere pentru savarsire infractiunii de talharie si cu L. MARIA in stare de libertate pentru savarsirii infractiunii de furt calificat.
Un barbat a cheltuit o avere pe operatii pentru a arata ca idolul sau, David Beckham!
Abia astept concursul asta pentru ca fac multe probe pe care le revizitez de cand eram eu mai mic, a declarat David Popovici la finalul probei.
David Popovici a castigat finala de 100 m liber la Nationalele de natatie, proba in care detine recordul mondial, si si-a indeplinit astfel baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor.
David Popovici a castigat finala la 100 de metri fluture la Campionatul National de inot de la Otopeni pentru seniori, tineret si juniori.
Desi mai este mai mult de un an pana la Jocurile Olimpice din 2024, David Popovici abia asteapta sa ia startul in probele gazduite de capitala Frantei.
David Popovici a sustinut proba scrisa la istorie in sesiunea speciala rezervata olimpicilor si sportivilor de performanta. La Valenii de Munte, 160 de liceeni au sustinut proba obligatorie a profilului.
Dupa ce a trecut peste emotiile examenului de Bacalaureat, David Popovici a revenit in bazin si se pregateste de cea mai importanta competitie a anului.
David Popovici s-a clasat al patrulea in finala probei de 200 m liber, disputata marti in cadrul Campionatelor Mondiale 2023 de natatie de la Fukuoka (Japonia).
Totodata, noii senatori au primit ordinea de zi pentru prima sedinta de plen a Senatului, condusa de decanul de varsta senatorul Radu Anton Campeanu (PNL), asistat de patru secretari dintre cei mai tineri senatori - Silvia Adriana ticau, Silvia Ciornei, Radu Cristian Georgescu, Ioan Codrut seres.
Citeva cazuri de incompatibilitate, asa cum precizeaza presedintele Asociatiei magistratilor sint intilnite la Anton Pandrea care este si presedinte al sectiei penale a Curtii Supreme si judecator la CSM, Lidia Barbulescu-care este si vicepresedinte la inalta Curte de Casatie si Justitie si de asemenea membru CSM.
Valentin Preda ocupa, in acest fel, postul pentru care PD-L l-a indicat, initial, ca potrivit pe Paul Branza, numai ca democrat-liberalul a preferat - dupa cum declara - sa ramana la sefia Autoritatii Navale Romane. (Alexandra ANTON)
google-analytics.com