Cautare

541 de rezultate pentru "cristale africa" (3.57 secunde)
07.09 - Calatorind prin Africa;
La randul sau, Jean-Francois Delfraissy, director al Agentiei franceze de cercetari privind SIDA, subliniaza ca virusurile emergente "vin in special din tarile din sud, fie din Asia, fie din Africa", iar raspandirea lor in restul lumii este in mare masura facilitata de calatoriile cu avionul".
O infirmiera spaniola care nu a calcat vreodata in Africa a contractat virusul Ebola. ... Acesta este primul caz de Ebola contractat in Europa de un pacient care nu a calatorit in Africa.
In urm&atoarele saptamani, in Africa, va incepe testarea unui vaccin contra virusului Ebola pus la punct in Canada.
Mtintso, Ambasador al Republicii Africa de Sud, a declarat: Africa de Sud sarbatoreste Luna Libertatii in aprilie, evenimentul avand ca tema: ... De fapt, Africa de Sud a avut de parcurs un drum lung pentru depasirea dificultatilor economice, sociale si culturale create in apartheid.
exodul imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa. ... Exodul de proportii biblice al celor care vin din Africa si Orient este in continua crestere, iar granitele Europei sunt luate cu asalt, zilnic, de cateva mii de refugiati.
Sarcomul Kaposi epidemic apare la persoanele care locuiesc in Africa Ecuatoriala si, de obicei, poarta numele de sarcom Kaposi african. Infectia cu virusul herpesului sarcom Kaposi este mult mai comuna in Africa comparativ cu alte state ale lumii crescand astfel riscul de sarcom Kaposi.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata la Muzeul National de Geologie, cu semi-precious stone - la 25 RON (12 pietre: ... Bratarile si colierele sale sunt unicat si la fiecare editie a targului de cristale Oscar Edelstein vine cu modele noi.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 20 - 23 Ianuarie, intitulata Iarna Cristalelor.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De la standul ei o profesoara de romana, Claudia Gorniceanu, pasionata de cristale, a achizitionat un cristal de cuart cu apa cu 150 RON.
Irina Braileanu participa frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 14 - 18 februarie 2013.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 10 - 12 mai 2013.
Maxim Hiruta din Bistrita a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 10 - 12 mai 2013.
Nina Turcan a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 10 - 12 mai 2013.
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... Urmatorul targ de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
Jacqueline Niculescu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 11 - 13 octombrie 2013.
google-analytics.com