Cautare

297 de rezultate pentru "covid" (3.87 secunde)
Ne trebuie numarul corect de imbolnaviri (testare extensiva) si numarul de decedati (atribuibili #COVID-19). Multe tari nu au o capacitate mare de testare si raporteaza corect doar numarul deceselor, ca urmare exista o intarziere a efectului masurilor economice.
Spalarea cu sapun este obligatorie, in orice suferinta dermatologica. Acum, in plus, ne protejeaza de infectia COVID-19. 2. Tratament: a.
Halatele Albe nu se vor imbratisa cu nimeni si vor dezvolta accente paranoiace, suspectand fiecare pacient din fata de COVID-19, luni de zile de acum incolo.
Intelege frustrarea celor care sunt obligați sa stea acasa din cauza nevoiti de a lupta cu COVID-19. Crede ca opinia cetatenilor nu e aceeasi cu a manifestantilor si ca, prin urmare, protestatarii nu pot avea pretentia ca reprezinta intregul stat, ea avand mandat sa-i serveasca pe toti cetatenii.
Numarul deceselor a ajuns vineri la 1.723 si, comparativ cu cel al deceselor din alte tari europene, este destul de scazut. Rusia are, oficial, una dintre cele mai mici rate de mortalitate provocate de COVID din lume.
In urma cu cateva zile, Muzeul Antipa anunta pe pagina de Facebook ca se redeschide pe 1 iunie, dar trebuie sa fie respectate mai multe reguli pentru a preveni raspandirea COVID-10.
Ii doare mai mult moartea lui George Floyd decat faptul ca masurile luate de Guvernul Orban au dus la moartea a 4.185 de cetateni romani infectati cu COVID-19.
Deschiderea anului scolar in contextul pandemiei, cum funcrioneaza, cum se face accesul in camine prin rotatie, sistem hibrid - on-line si offline (Importanta domeniului facultatilor in context economic actual + masuri pentru studenti si covid - de ce suntem altfel / de ce am facut altfel / nu am inchis campus Info despre fiecare facultate, perspective de viitor pentru potentiali studenti, parteneriate pentru orientare profesionala a acestora etc.
Cursurile se desfasoara on-line, laboratoarele si lucrarile practice au loc cu prezenta fizica in cadrul fiecarei facultati, cazarea in camine se face cu respectarea normelor de siguranta impuse de Covid-19, cu limitarea numarului de persoane, verificarea temperaturii la intrare si asigurarea materialelor dezinfectante necesare.
Autoritatile chineze au precizat ca in orasul Dongning a fost descoperit un barbat in varsta de 40 de ani care era bolnav de COVID-19, in timp ce la Suifenhe a fost descoperit infectat un muncitor in varsta de 39 de ani dintr-o zona comerciala de import-export.
Nu exista date ca vaccinurile impotriva COVID-19 sunt contraindicate in sarcina. Femeile gravide ar trebui sa fie lasate sa decida daca se vaccineaza sau nu, dupa ce medicul le ofera, echilibrat, toate informatiile stiintifice.
Situatie socanta la o scoala din judetul Botosani. Desi rata de incidenta este de mai bine de o saptamana zero, astazi nu s-au putut relua cursurile fizic.
Valul patru al pandemiei COVID-19 nu s-a incheiat iar in urmatoarea perioada e putin probabil sa avem o evolutie favorabila, avand in vedere ca incepe sezonul rece, pe de o parte, si ca multi elevi s-au intors fizic la scoala, pe de alta parte, spune coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita.
Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploiesti Incendiul a izbucnit la ora 04.16.
Pacientii de la Spitalul Mobil de la Letcani sunt transferati, miercuri, la alte spitale din Iasi, din cauza frigului. Instalatia de caldura a spitalului nu face fata temperaturilor scazute din ultimele zile.
Autoritatile sanitare se asteapta ca numarul infectarilor sa urce din nou peste doua saptamani. Scaderea cazurilor de acum se va opri la finalul lunii, cand va incepe cresterea, ca efect al inceperii scolilor in format fizic, spune coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita.
Adrian Marinescu, director medical Institutul "Matei Bals" a declarat joi, la Antena 3, ca trebuie sa ne pregatim inca de acum pentru valul cinci al pandemiei COVID-19.
Florin Citu da vina pe fostele guverne pentru dezastrul din spitale. Solutia ar fi ca spitalele sa trateze pacienti COVID in unitati modulare ATI.
Oamenii de stiinta au aflat de ce nu se imbolnavesc de COVID unele persoane, desi sunt inconjurate de cunoscuti bolnavi.
Un nou protest fata de restrictiile impuse de pandemia COVID are loc, duminica seara, la Suceava. Acolo, circa 1.200 de oameni marsaluiesc fata de introducerea certificatului verde si a vaccinarii obligatorii.
google-analytics.com