Cautare

297 de rezultate pentru "covid" (3.29 secunde)
Spotify anunta ca va lua masuri pentru a combate dezinformarea despre COVID-19 pe platforma sa, dupa o miscare de boicot lansata de starul rock canadiano-american Neil Young, relateaza AFP.
In ultimele 24 de ore au fost peste 40.000 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare numar de la debutul pandemiei de coronavirus.
Si-a legat sotul cu o funie si l-a dus la dispensar pentru a se asigura ca va fi vaccinat impotriva COVID.
Sunt cozi uriase la testarea COVID din spitalele Capitalei. Acolo unde romanii asteapta chiar si 3 ore pentru a fi supusi unui test PCR gratuit.
Elvetia renunta, incepand cu data de 3 februarie, la restrictiile Covid-19. Numarul de cazuri descoperite pe 2 februarie a fost de 41.000.
Populatia din Romania tinde sa creada teoriile Covid conspirationiste. 27,3% dintre romani cred ca Rusia este principala sursa de propaganda fake-news.
Scandal intre medicii de familie si ministrul Sanatatii pe tema adeverintelor si concediilor medicale pentru covid. Medicii acuza birocratia extrem de mare si sustin ca oamenii sunt plimbati degeaba intre mai multe institutii pentru a obtine adeverintele cerute de angajatori atunci cand ies din izolare.
Acestia sunt acuzati ca in perioada pandemiei au cerut bani de la ruele mortilor de COVID si chiar au furat din bunurile celor decedati.
Fostul premier Florin Citu a raspuns acuzatiilor privind numarul mare de doze de vaccin impotriva COVID contractate de guvernul precedent:
Doar un pacient spitalizat cu COVID-19 din patru este vindecat complet la un an dupa infectare, arata datele celui mai recent studiu efectuat de cercetatorii din Marea Britanie.
Biden primise diagnosticul de Covid-19 dupa ce un prim test i-a iesit pozitiv 21.07. Miercuri, Joe Biden iesise din izolare, dar testul s-a pozitivat din nou.
Varful valului sase al pandemiei de COVID-19 ar putea fi atins chiar saptamana aceasta. Potrivit celui mai pesimint scenariu, se vor inregistra peste 30.000 de infectari zilnice cu varianta Centaurus.
Biden a scapat de COVID. Biden spune ca se simte grozav. In timpul izolarii, Biden a stat la resedinta de la Casa Alba.
Cercetatorii au creat in laborator cea mai agresiva forma de Covid. Testat pe oameni, virusul e mai letal decat Omicron.
Joe Biden a primit cea de-a cincea doza de vaccin impotriva COVID. Pfizer scumpeste vaccinul anti-COVID de la 30 de dolari la 110-130 de dolari.
Protestatarii au apelat la coli albe de hartie, pentru a-si exprima furia. Manifestantii au cerut demisia presedintelui Xi Jinping. Protestele fara precedent din China au loc din cauza restrictiilor COVID.
Cum prevenim atacul celor 3 virusuri care lovesc tara noastra, adica raceala, covid si virusul respirator sincitial ne explica medicul Adrian Marinescu.
Numarul cazurilor de gripa si COVID continua sa creasca dupa sarbatori. Rata de transmitere este mai mare in aceste zile libere in care toata lumea se intalneste in spatii inchise, dar si pentru ca multi sunt nevaccinati.
UE doneaza Chinei surprusul de vaccinuri Covid. UK cere pasagerilor chinezi teste negative inainte de imbarcare. China: Masurile nu au baza stiintifica, vom lua contramasuri.
Statele membre ale UE sunt "puternic incurajate" sa impuna tuturor calatorilor din China sa prezinte inainte de plecare un test negativ la COVID-19 efectuat cu cel mult 48 de ore mai devreme, potrivit unui acord la care statele membre au ajuns miercuri.
google-analytics.com