Cautare

297 de rezultate pentru "covid" (4.34 secunde)
Numarul infectarilor cu Covid este in crestere, fara motive de ingrijorare A. ... E bine sa facem testare la dublu, pentru COVID si pentru gripa.
Institutul National de Sanatate Publica a publicat un document oficial potrivit caruia peste 40.000 de romani ar fi suferit reactii adverse la vaccinul COVID.
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a decis luni sa mentina nivelul maxim de alerta cu privire la pandemia de COVID-19, la trei ani dupa ce organizatia a declarat boala o urgenta de sanatate publica de interes international.
Departamentul american pentru Energie a concluzionat ca pandemia de Covid-19 a aparut probabil dintr-o scapare a unui laborator, potrivit unui raport de informatii secret, furnizat recent Casei Albe si membrilor cheie ai Congresului SUA, potrivit Wall Street Journal.
Imunitatea naturala este mai puternica la primele variante de Covid-19. Imunitatea naturala a protejat de formele grave reinfectare la 90%.
Ne gasesti si aici: Instagram https://www.instagram.com/alephnews/ Facebook https://www.facebook.com/alephnews #stiu #stiudecistii #covid #ue #covid19 #b11529 #nu
SUA desecretizeaza documentele privind originea COVID Presedintele Joe Biden a promulgat o lege in acest sens. Tudor Ciuhodaru: "Nu vom afla niciodata originea acestui virus!"
Bolnavii de Covid-19 au umplut din nou Institutul Matei Bals. ... Medicii spun ca traversam un mini-val Covid, favorizat si de schimbarile bruste de temperatura.
Suntem pe un trend ascendent in ceea ce priveste cazurile de imbolnavire de Covid-19, iar medicii avertizeaza ca ritmul ar putea creste odata cu inceperea noului an scolar.
Romania e pe locul 1 in UE si locul 3 in lume la numarul de cazuri de COVID Adrian Marinescu:
Un pacient de la Vaslui, in stare grava dupa ce a cazut de la etaj in timp ce incerca sa fuga dintr-un salon cu bolnavi COVID
Spectacolul se desfasoara in conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea masurilor de protectie impotriva COVID-19. Cititi regulamentul de ACCES! Va multumim!
Spectacolul se desfasoara in conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea masurilor de protectie impotriva COVID-19. Cititi regulamentul de ACCES! Va multumim!
Expozitia va ramane pe simezele bibliotecii judetene din Calarasi pana la sfarsitul lunii ianuarie si poate fi vizitata cu respectarea masurilor de prevenire a raspandirii Covid-19, aflate in vigoare.
Expozitia va ramane expusa pe simezele bibliotecii pana la finele lunii februarie 2021 si va putea fi vizitata in regim muzeal, respectand prevederile legislative in vigoare privind pandemia COVID-19.
marti â€" duminica, orele 12.00 â€" 19.30, cu respectarea masurilor si regulilor de acces impuse de autoritati in contextul pandemiei COVID-19.
Noul Corona Virus are simbolul SARS-CoV-2 si determina boala COVID-19. El a inceput in Wuhan in 2019, decembrie si s-a raspandit in intreaga lume.
Administratia Trump a pus la dispozitie nu mai putin de 50 de miliarde de dolari din fondurile de urgenta ale tarii in lupta impotriva COVID-19, atfel ca studiul s-a lansat in timp record.
Streinu-Cercel sustine ca varful epidemiei va fi dupa Paste, cand romanii se vor reuni in familii pentru petrecerea sarbatorii, dar ca nu ar trebui sa faca asta, fiindca cea mai vulnerabila parte din societate sunt varstnicii, in randul carora infectia cu COVID-19 poate fi fatala.
Aceste masti sunt identice cu cele care protejeaza sanatatea miilor de angajati PROFI din magazine si depozite, oameni care, furnizand hrana pentru populatie, se afla in prima linie a luptei cu pandemia Covid-19, munca lor neputandu-se face de acasa.
google-analytics.com