Cautare

196 de rezultate pentru "computer" (5.55 secunde)
In urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fiind internat in Sectia de Terapie Intensiva dupa ce a fost supus unor investigatii medicale, printre care electrocardiograma si computer tomograf.
Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club Bucuresti, Drag Bike, Gustare Nevinovata, Luca Way, DIABLOS COMPUTER si MTB Academy.
Fenomenul, pana acum intalnit doar la power useri (utilizatorii care stapanesc secretele lucrului cu un computer), a atins proportii ingrijoratoare peste Ocean.
Desi acest fisier text este practic "harmless" pentru un computer si implicit pentru utilizatorul acestuia, pe plan international s-a starnit o mare valva legata de imixtiunea digitala a unui tert in zona privata a individului.
YouTube a ajuns sa fie unul dintre cele mai accesibile mijloace de relaxare in timpul pauzelor la serviciu sau pentru cei aflati in fata unui computer acasa.
Proiectul prevedea realizarea unei toalete portabile, dotata cu computer si tastatura impermeabila, totul completat cum era si normal de o conexiune la internet.
Incidentul a avut loc la aproape o luna dupa ce constructorii Dell si Apple Computer au rechemat proprietarii a aproximativ sase milioane de computere dotate cu acumulatori Sony, anuntand ca acestea prezinta un risc ridicat de a lua foc.
In plus, Linux-ul este un sistem de operare ce permite coexistenta in acelasi computer si a altor sisteme de operare ce pot fi utilizate alternativ.
Directorul de marketing Jason Reindorp a declarat pentru Reuters ca Microsoft a fost constienta de provocarea incercarii intrarii pe piata player-elor muzicale dominata de iPod de la Apple Computer.
E90 poate fi considerat un adevarat notebook daca nu se i-au in vedere dimensiunile care se afla intre cele ale unui computer portabil de 10" si un telefon slim.
Valoarea ridicata se datoreaza in special sub-componentei hardware alcatuita dintr-un computer special, o camera high definition si senzori infrarosii. Camera detecteaza miscarea pupilei in timp ce senzorii infrarosii se focalizeaza pe cornee, care este fixa.
Ideea nu e rea, cu siguranta sunt fani AMD care ar dori un computer Apple motorizat de procesorul favorit. In plus, poate ca echipate cu Athlon 64 X2 Mac-urile sa fie mai rapide decat cele cu Core 2 Duo.
Cand user-ul acceseaza pagina web de pe un computer afectat, date malitioase provoaca o incarcare a buffer-ului care conduce la executarea arbitrara a comenzii cu privilegiile acelui user.
Apple au fost primii care au introdus un computer dual core adresat segmentului end user. Tot Apple sunt si cei care prezinta un sistem workstation cu opt nuclee fizice.
Cel mai mare portal din lume, Yahoo, pregateste lansarea versiunii on line a popularei aplicatii Messenger, care va permite utilizarea sistemului si celor care nu pot instala aplicatii pe computer si sunt obligati acum sa foloseasca solutii furnizate de alte site-uri, informeaza www.bloombiz.ro.
LG Electronics, un producator cam fara renume la noi in tara pe domeniul notebook-urilor, a lansat un computer portabil deosebit, "Vista Ready" cum se vorbeste in bransa.
Premiera în categoria minicomputerelor - UMPC (computer personal ultramobil) cu display pe verticala.
PCmover este un soft creat de firma germana Avanquest pentru a facilita transferul datelor de pe un computer vechi pe unul nou, informeaza www.smartnews.ro.
Peste 90% din computerele personale din întreaga lume au instalate aplicatii Windows, iar majoritatea cumparatorilor prefera sa achizitioneze un computer care are preinstalata ultima versiune a sistemului de operare al grupului Microsoft.
Asustek Computer (Asus) ofera versiuni ale popularului notebook Eee PC, dispozitivul care a dat startul trendului de a vinde laptopuri low-cost, atât cu Linux, cât si cu Windows XP.
google-analytics.com