Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia a" (8.58 secunde)
Si, asa cum la 18 ani adolescentii incheie o etapa importanta a existentei lor pentru a incepe una noua, a maturitatii, asa si pentru restaurantele La Mama, 18 ani este varsta tuturor posibilitatilor: ... De aceea, sloganul acestei aniversari a fost unul foarte sugestiv:
FARCAS) Pe 15 februarie 2017, la Congresul International OZN din Arizona, rockerul Tom DeLonge, de 42 de ani, fost sef al trupei Blink 182, a fost numit CERCETATORUL OZN AL ANULUI. Premiul i-a surprins pe multi, intrucat DeLonge nu a publicat, in viata lui, nicio cercetare OZN.
FARCAS) Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN.
Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
Cele cinci institutii interesate de privatizarea Complexului Energetic Craiova (CE), Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, va trebui sa astepte toamna pana cand guvernul va finaliza strategia de restructurare a sectorului energetic.
Este vorba despre o datorie de circa 35 de miliarde de lei vechi, pe care Primaria o are de achitat in contul fiscului, bani pe care nu mai trebuie sa ii achite, intrucat Administratia Finatelor Publice a primit, la doi pasi de Consiliul Local Mangalia, un sediu modernizat, in care se va muta in cursul lunii viitoare.
Mai mult, liderul PC, Dan Voiculescu, a spus ca are "dovezi umane" ca seful statului a facut politie politica.
Becalistii din judetul nostru inca nu au reusit sa primeasca aprobare pentru ca echipa Steaua Cosmesti, inscrisa in Divizia Onoare, sa joace pe terenul de fotbal din comuna galateana Cosmesti. “Nu s-a rezolvat problema.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. Cunoscand bine situatia prin care trece orasul Mangalia, Tusac a cerut autoritatilor constantene sa se implice in rezolvarea acestor probleme.
Parchetul antiterorist de la Paris a lansat o ancheta privind scrisorile primite de mai multi parlamentari, care contineau amenintari cu moartea vizandu-i, printre altii, pe presedintele Nicolas Sarkozy (foto) si pe mai multi membri ai Guvernului.
Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole.
Seful institutiei, Stere Sponte, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca, peste cateva zile, vor fi demarate primele lucrari la noul sediu ce va fi amplasat in parcul de la Primarie, la nord de teatrul Fantasio, cu iesire directa in strada Mihai Viteazu.
Nicolae Moga, senator PSD de Constanta, a sustinut o declaratie politica in Senatul Romaniei cu titlul "Scutul antiracheta ne poate salva de amenintarea rachetelor iraniene", pe care o puteti citi in continuare.
- Spre deosebire de altii, eu am trait din interior si din plin toate protestele de dupa 1989 incoace, si in mai ‘90...Cel putin in ‘99, cand s-a incheiat Pacea de la Cozia, eram ministru al Industriilor si Comertului si am inchis niste mine.
Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica cu titlul: USL a demonstrat ca se poate!. ... Am asistat la un moment istoric cand Uniunea Social Liberala a scos hotia si incompetenta nu doar din Bucuresti dar si din localitati si judete fiefuri PDL.
Pentru a ajunge la esenta, incercati sa priviti din avion ultimele evenimente, nu de aproape. ... Umbra serviciilor s-a intins cu timpul asupra puterii, inghitind-o incetisor.
Octavian STIREANU) In aceasta dimineata, pe unii politicieni si parerologi damboviteni i-a apucat brusc sughitul. ... Spectacolul analistilor de mucava cu batistuta si ciorapi tricotati e de-a dreptul comic - si merita savurat, face parte din peisaj. ... Miscarea suveranista, supravegheata atent de divizia pentru apararea Constitutiei, e sufocata din fasa.
SURSE Ce a discutat Liviu Dragnea cu Hans Klemm (Autor: Cristi Selaru) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost vizitat, la Palatul Parlamentului, de ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Vizita nu a fost una anuntata oficial in programul presedintelui Camerei deputatilor.
Ion Tiriac a acumulat o avere de 700-750 de milioane de dolari din comert, activitati bancare, asigurari, sport, iar investitiile acestuia s-au dovedit cat se poate de inspirate.
Astfel, peste 10 ani, Romania si Bulgaria vor inregistra, alaturi de Ucraina, o valoare a PIB-ului pe locuitor sub nivelul de 40% din media UE.
google-analytics.com