Cautare

410 de rezultate pentru "clanul lu olga ramnicu sarat" (2.75 secunde)
Pana in prezent, hotelurile care s-au inscris in program sunt din Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti Caciulata, Covasna, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sinaia, Slanic Moldova, Tusnad, Vatra Dornei, Sovata.
In zona clatitelor dulci, exista caramelul sarat si ciocolata neagra. Pomme Le Roie este un alt preparat cu care ne mandrim si care exista numai la Nominoe - cu mar caramelizat, cu caramel cu unt sarat, facut in casa, si cu migdale.
Daca adaugam si clanul Basescu format din "echidistantul" tata Traian si "independenta" fiica Elena, atunci formatiunea portocalie domina zdrobitor acest clasament.
Clanul Kennedy, care marcheaza de ani de zile viata politica de la Washington, dar despre care se spune ca ar fi urmarit de un blestem, a mai pierdut luna aceasta un membru.
 Clanul Sarcina, abonat la contracte Cariera EMC Jilt este o vaca buna de muls si pentru afaceristii locali, deoarece CE Turceni aloca anual un buget de 200 de miliarde de lei vechi pentru lucrarile de prestari servicii la EMC Jilt, cu utilaje închiriate de la firme private.
Cu aceasta ocazie, Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, ii oferea doamnei Maria Basescu o salba traditionala din "cocosei" de aur ca gest simbolic ce marca printre altele mai ales bunele relatii dintre clanul Bercea Mondial si familia presedintelui.
La percheziitiile facute de DIICOT, fiscul american si FBI in locuintele celor din clanul Ghiocel, politistii au gasit un Ferrari Portofino de 250.000 de dolari, doua Lamborghini Urus care valoareaza impreuna aproape 600.000 de dolari si un BMW, cel mai ieftin, de 40.000 dolari.
"Nu stiam ca Primaria municipiului Ramnicu Valcea este privata. ... Nu putem spune ca municipiul Ramnicu Valcea nu e legat de orasul Calimanesti sau de comunele Vladesti, Bujoreni si Budesti. ... De exemplu, constructia Teatrului 'Anton Pann' pe care o face CJ este mult prea mare pentru municipiul Ramnicu Valcea.
, achitarea primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau (foto), in dosarul in care era acuzat de coruptie. ... , recursul formulat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in procesul edililor municipiului Ramnicu Valcea, primarul Mircia Gutau si fostul viceprimar Nicolae Dicu, acuzati de luare de mita, respectiv de complicitate la luare de mita.
Huiduit de 150 de cetateni din Ramnicu Valcea Jurnalul National informeaza: Boc, huiduit la Ramnicu Valcea Aflat azi la Ramnicu -Valcea pentru a participa la sedinta Colegiului Director al filialei valcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit.
"Guvernul Romaniei a aprobat recent un Memorandum cu privire la Oltchim Ramnicu Valcea. ... Este evident pentru toata lumea ca demersul se inscrie in incercarea PDL de a-si sustine candidatul in turul 2 al alegerilor la Primaria Ramnicu Valcea.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Ramnicu Valcea; ... Ramnicu Valcea; ... Ramnicu Valcea si Cristian Voicu (500 m, Copii 2) - Colegiul National "Mircea cel Batran" Ramnicu Valcea.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
- Ania Perta, clasa a III-a D - Scoala cu clasele I-VIII nr 4, Ramnicu Valcea; ... - Eva Popa, clasa a IV-a - Olga Gudynn International School, Voluntari;
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
25 februarie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 26 februarie - Ramnicu Valcea - Casa de Cultura a Sindicatelor 28 februarie - Ploiesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 martie - Targoviste - Casa de Cultura a Sindicatelor 3 martie - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 martie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 7 martie - Tulcea - Teatrul de Stat 8 martie - Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor 10 martie - Piatra Neamt - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 martie - Iasi - Teatrul National " Vasile Alecsandri" 13 martie - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 martie - Bacau - Gradina de Vara "Radu Beligan" 15 martie - Ramnicu Sarat - Casa de Cultura 18 martie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 19 martie - Brasov - Sala Reduta 21 martie -Cluj - Casa de Cultura a Studentilor 22 martie - Oradea - Teatrul de Stat 24 martie - Arad - Filarmonica de Stat 25 martie - Timisoara - Opera Nationala 28 martie - Petrosani - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 aprilie - Bucuresti - Sala Palatului 2 aprilie - Calarasi - Casa de Cultura 4 aprilie - Slobozia - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 aprilie - Braila - Casa de Cultura 7 aprilie - Buzau - Sala Consiliului Judetean 8 aprilie - Brasov - Sala Reduta 10 aprilie - Sibiu - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 aprilie - Deva - Teatrul de Stat 12 aprilie - Alba - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 aprilie - Zalau - Casa de Cultura a Sindicatelor 15 aprilie - Satu Mare - Filarmonica 17 aprilie - Baia Mare - Teatrul de Stat 18 aprilie - Dej - Centrul Cultural 19 aprilie - Reghin - Casa de Cultura 21 aprilie - Curtea de Arges - Casa de Cultura 22 aprilie - Campulung - Casa de Cultura 24 aprilie - Giurgiu - Teatrul de Stat 25 aprilie - Alexandria - Casa de Cultura Biletele pentru concertul "Ce-am avut si ce-am pierdut" pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacol si prin intermediul distribuitorilor autorizati.Pretul unui bilet variaza in functie de locatie si de categoria de loc.
Ramnicu Valcea dinspre Str. Ramnicu Sarat catre Str. Dristor. Cand a ajuns in dreptul imobilului nr. 31, a fost acrosat lateral dreapta de un motociclu neinregistrat marca First Bike condus din aceeasi directie de mers de P.
- DN 73C Curtea de Arges - Ramnicu Valcea, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; ... - DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.
google-analytics.com