Cautare

1886 de rezultate pentru "chestionare auto" (8.81 secunde)
Marii poluatori au primit deja chestionare pentru a raporta nivelul emisiilor pe baza carora se va face o prognoza pana in 2012.
Consultarea cu IMM-urile se va realiza, potrivit presedintelui Euro Info Centrului din Constanta, Rodica Belteu, "prin cel putin un anunt in presa, prin informari publicate pe paginile de internet si prin transmiterea de chestionare catre firme si factorii interesati, interviuri si paneluri de IMM-uri pentru fiecare tema selectata".
In ciuda celor peste 1000 de chestionare adresate turistilor prin intermediul unitatilor de cazare, in perioada 15-30 august a acestui an, raspunsul a fost sub asteptari, fiind primite spre evaluare doar opiniile a 198 de persoane, ceea ce indica o lipsa de experienta sau chiar de educatie in exercitiul de participare la acest gen de activitati.
Partile implicate au realizat un sondaj cu 170 de respondenti din cadrul autoritatilor publice locale, al autoritatilor de management si al beneficiarilor de fonduri europene sau al potentialilor beneficiari. In urma aplicarii celor 114 chestionare, factorii implicati in derularea fondurilor UE au identificat mai multe tipuri de probleme.
Pana la 15 ianuarie 2008, opiniile si propunerile pensionarilor cuprinse in chestionare vor fi centralizate de casele judetene de pensii.
La inceputul lunii februarie, Institutul de Economie Agrara prin specialistii sai va efectua un control asupra modului de completare a acestor chestionare pe un esantion de 5%", a mai declarat seful Statisticii constantene.
chestionare profesionale, de aptitudini generale si specifice, teste", noteaza specialistii unei firme de recrutare pe www.palmer-consult.com. La acestea se adauga evaluarea competentelor psiho-individuale.
Chestionarul a cuprins 26 de intrebari, care au operationalizat temele implicate in obiectivele prezentate, dintre care cinci intrebari deschise, la care s-au adaugat date de identificare a organizatiilor. Operatorii de chestionare au solicitat pentru raspunsuri persoane din cadrul managementului de varf al organizatiei.
Beneficiarii portalului pot avea acces la serviciul e-learning, pot invata cum se completeaza chestionare de afaceri, fiind, in fapt, o platforma de servicii specifice de consultanta pentru interactionarea directa cu specialisti sau cu reprezentantii institutiilor statului.
In plus, portalul trebuie sa ofere scolilor posibilitatea de a-si construi propriile site-uri web si sa permita realizarea de sondaje de opinie si chestionare.
Reprezentantii CCI au distribuit ieri firmelor prezente la eveniment chestionare prin care li se solicita sa spuna ce servicii reale doresc companiile sa le furnizeze Camera de Comert, unde sa fie organizate targurile si expozitiile Camerei, ce sprijin asteapta IMM-urile de la CCI a judetului Dolj.
Reprezentantii CCI au distribuit ieri firmelor prezente la eveniment chestionare prin care li se solicita sa spuna ce servicii reale doresc companiile sa le furnizeze Camera de Comert, unde sa fie organizate targurile si expozitiile Camerei, ce sprijin asteapta IMM-urile de la CCI a judetului Dolj.
Vrem sa refacem studiul de epidemiologie la nivel national, cu chestionare despre alimentatie, comportament, interventii chirugicale, sanitatie", spune conf. Liana Gheorghe.
prima a constat in aplicarea unui instrument inspirat din chestionare utilizate in studii internationale similare, cum ar fi BOLD, PLATINO, ECRHS, instrument aplicat pe un esantion populational reprezentativ la nivel national pentru populatia in varsta de 18 ani si peste, iar a 2-a etapa prin evaluarea spirometrica a subiectilor.
Din 2600 chestionare au fost returnate peste 1300. Doar doi membri s-au oferit sa renunte la anonimat si Sturrock a remarcat ca subiectul OZN a fost, evident, unul foarte sensibil pentru majoritatea colegilor.
Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
- Auto-examinarea periodica este esentiala. Auto-examinarea in cazul cancerului de piele Auto-examinarea lunara iti imbunatateste sansele de recunoastere precoce a unui cancer cutanat, in momentul in care nu exista o degradare majora a pielii si poate fi tratat cu usurinta. - Momentul oportun pentru o auto-examinare este imediat dupa dus;
75% din parcul auto al firmelor de profil este compus din microbuze cumparate in leasing. ... La ora actuala, peste 75% din parcul auto al transportatorilor care realizeaza aceste curse este compus din microbuze.
Subiectul taxei de poluare auto a fost tratat sub aspectul gresit al colectarii unor venituri suplimentare la buget, iscand o campanie care a luat forma unei instigari la nesupunere civica, a declarat joi primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, la inceputul intalnirii consultative cu organizatiile civice pe tema taxei de poluare auto.
google-analytics.com