Elena Udrea era un apropiat al presedintelui Traian Basescu, stie multe lucruri despre rapirea jurnalistilor romani in Irak si se simte amenintata. Declaratia a fost facuta de Ovidiu Ohanesian, unul dintre jurnalistii rapiti in 2005 in Irak, la Realitatea FM.
"Elena Udrea a vorbit pentru ca se simte amenintata", a spus la Realitatea FM jurnalistul Ovidiu Ohanesian.
"Este in primul rand ministru. In al doilea rand a fost un "foarte apropiat" al lui Traian Basescu. Stie foarte multe. Vreau sa va aduc aminte de alte scandaluri pornite de ea, marca Patriciu sau alte biletele scoase din potjartier", a adaugat jurnalistul.
Ohanesian considera ca Elena Udrea a beneficiat din plin de informatii chiar din interiorul serviciilor secrete. Asta in conditiile in care informatiile legate de rapirea jurnalistilor din Irak sunt clasificate pe 50 ani.
"Elena Udrea "a vorbit" pentru ca se simte amenintata. Este posibil sa o fi parasit norocul acela care a adus-o in zona demnitarilor. Este posibil sa se simta amenintata de fostii sau actualii colegi sau de o eventuala reforma in partid", a concluzionat jurnalistul.
Declaratiile lui Ovidiu Ohanesian vin dupa ce aseara, intr-o emisiune la OTV, Elena Udrea a spus ca Marie Jeanne Ion ar fi stiut ca Omar Hayssam pusese la cale rapirea jurnalistilor romani in Irak si ar fi acceptat sa participe la ea pentru deveni celebra. In replica, Marie Jeanne Ion s-a declarat indignata de afirmatii si a spus ca nu este nimic adevarat. Jurnalista a adaugat ca notorietate si celebritate au castigat oamenii care au vorbit despre afacerea rapirii jurnalistilor din Irak. "Nu eu, care eram deja redactor sef la o televiziune", a precizat ea.