Cautare

2153 de rezultate pentru "centru de excelenta" (2.63 secunde)
Magda Marincovici) In premiera, in Romania, la Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES, fibrilatiile atriale (aritmiile cardiace) pot fi vindecate printr-un tratament complet, minim invaziv, atat din punct de vedere structural, cat si electric.
Simpozionul 'Academician Nicolae Cajal' este o manifestare stiintifica de elita organizata in mod traditional, de Fundatia Academician Nicolae Cajal, Academia de Stiinte Medicale si Institutul de Virusologie 'St.
Firea dumneavoastra usor razboinica genereaza discutii legate de o proprietate sau de un imprumut. Este bine sa va consumati energia gandindu-va la prieteni sau la activitati legate de arta. Este si acesta un mod de a va ocupa timpul...
TVR 2 si TVR HD difuzeaza duminica, 3 aprilie, de la ora 22:00, Gala Premiilor Radio Romania Cultural, eveniment care a avut loc pe 21 martie, pe scena Teatrului Odeon din Bucuresti si care a premiat cele mai importante realizari culturale ale anului 2015.
A treia editie a evenimentului Italian Wine and Food Day a avut loc recent, la Sala Panoramic, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, fiind organizata de catre Agentia Italiana pentru Comert Exterior Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Mesaj de ultima ora al SRI pentru toti romanii cu cont de Facebook! Serviciul Roman de Informatii a transmis un mesaj pe Facebook prin care cere spirjinul tuturor romanilor in activitatea de cotraspionaj.
Spanacul - 100 gr asigura 25% din necesarul zilnic de fier; - foarte bogat in vitamina K, 100 gr furnizand 402% din necesarul zilnic de vitamina K;
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Chiar daca e zi de weekend, te-ai putea pomeni in toiul unei lupte pentru putere. E posibil sa fie vorba de un coleg de munca dornic de mai multa influenta sau despre o cunostinta care incearca sa preia controlul asupra unor planuri de-ale tale.
Berbecii fac rost de banii necesari pentru a pleca in vacanta visata. Unii pot avea chiar sansa de a castiga un premiu care sa le acopere cheltuielile de calatorie. Taurii se bucura de bani in cont si pasiune in cuplu.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Nimeni dintre "voluntarii" de acum patru ani nu se mai arata dispus sa mearga alaturi de America in razboiul din Irak. Dupa anuntul presedintelui american de sporire cu 21.500 de militari a efectivelor, calculele simple spun ca aceasta sporire trebuie sa acopere o retragere masiva din coalitie.
A fi nu bun, foarte bun Asta a declarat prietenul soferului de pe autocarul mortii. Daca e vorba de agentul de Politie Ciobanu, care sofa in timpul liber, am avea toate motivele sa credem ca asa e:
Meci spectaculos, final nebun, etapa excelenta pentru Farul Superliga, play-off, etapa 1 CFR Cluj - Rapid 2-2 (2-1) Au marcat: Janga 4pen., Boateng 23 / Kait 11, Onea 55 Echipele de start:
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni. ... Festivalul Medieval de aici nu este doar un eveniment, ci o adevarata calatorie in timp.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica a prezentat ieri un proiect pentru stabilirea strategiei de alcatuire a unei platforme politice liberal-populara. Principalul scop al acesteia este realizarea unei fuziuni intre PNL si PD, din necesitatea crearii unei entitati politice stabile de centru-dreapta.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Desi la centru lucrurile, mai precis pozitia liderilor PD, a fost ferma in ceea ce-l priveste pe Cozmin Gusa, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune si despre reactiile din teritoriu.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
google-analytics.com