A treia editie a evenimentului Italian Wine and Food Day a avut loc recent, la Sala Panoramic, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, fiind organizata de catre Agentia Italiana pentru Comert Exterior Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Evenimentul a beneficiat de sprijinul partenerilor media Trends HRB si HoReCa, fiind inclus in programul celei de-a opta editii a Festivalului Italian, ce are ca scop promovarea unui sector de excelenta si cresterea exporturilor de vinuri si produse alimentare catre Romania.
Excelenta, exclusivitatea, rafinamentul sunt plusurile si valorile brandului Ardenghi. Din aceasta Crama, care isi desfasoara activitatea in intregime eco-friendly, se raspandeste cu efervescenta creativitatea si geniul celor doi wine makers, Lorenzo Bormioli si Mattia Ardenghi. Spumatizarea este realizata cu pricepere si un strop de indrazneala: numai parfumuri si arome in perfecta armonie cu preceptele traditiei si ale gustului din restaurantele moderne.
Importator: AGPC Import House SRL
Str. Cetului nr. 489 bis, comuna Bradu, jud. Arges.


Ce vinuri exista in Tinutul ardenghi:

Spumante Millesimato Extra Dry DOCG, 2015
Spumante Millesimato Brut DOCG, 2015
Spumante Brut DOC, 2015
Spumante Ambra, 2015
Spuamnte Agata, 2015
Spumante Ametista, 2015
Pinot Grigio Bianco IGT, 2014
Cabernet Rosso IGT, 2014