Cautare

48 de rezultate pentru "cazacu" (2.68 secunde)
El va reusi sa ocupe pentru scurt timp tronul Moldovei si acelasi noroc si-l vor incerca si alti romani din fruntea cazacilor: Alexandru si Constantin Potcoava (10), Petre Lungu, Petre Cazacu.
Avocatul Cazacu a anuntat ca e deja pus sechestru pe 118 mii de dolari, suma aflata in conturile DNA, prima care va face obiectul recuperarii, urmand apoi somatiile si punerea sub sechestru a bunurilor, in cazul in care nu se raspunde la somatii.
Maestrul Dan Cazacu, avocatul lui Nastase a sustinut ca judecatorul Ioana Bogdan, promovata la instanta suprema din functia de consilier a procurorului sef al DNA, Daniel Morar, nu are dreptul legal sa judece cazul lui Nastase, dupa cum procurorii sau judecatorii care intra in avocatura au interdictie, timp de 2 ani, sa puna concluzii la instantele sau parchetele unde au activat.
Catalin Cazacu, etc. Flavian Crizboi - purtatorul de cuvant al RPG Security a fost participat la sesiunea de autografe de la SMAEB 2015;
Iar afacerile senatoarei PD Cornelia Cazacu, din punctul ei de vedere dar si din cel al colegilor de partid, poarta girul celor mai oneste tranzactii care se pot inchipui atata vreme cat ele au fost transate de batrana si cucernica sa mama.
Ce relatie au tinerii cu banii? Sondajele arata ca multi isi iau informatiile financiare de pe retelele sociale, de la influenceri si risca sa fie indusi in eroare.
Cum nici afaceri mai mult decat tenebroase, pe bani publici, ale apropiatilor presedintelui (vezi scandaluri precum Elena Udrea-RAAPPS, asfaltarile grupurilor Cazacu, Cocos, Astaldi - Pasajul Basarab sau "afacerea bordura" a primarului-patron Videanu) nu par a micsora catusi de putin credibilitatea acestuia in ochii maselor.
Printre victime s-a aflat si tanarul pilot Cazacu Catalin de la Taifun Racing, campion national la motociclism. Si cunoscutul pilot Ionel Pascota a fost victima unui accident, insa el nu a fost lovit de soferul teribilist, ci motocicleta pe care o conducea a luat foc in timpul concursului.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
google-analytics.com