Cautare

599 de rezultate pentru "carpatia tour buzau" (2.59 secunde)
Desi gripa aviara n-a fost o reclama turistica prea atractiva pentru Delta Dunarii, iata ca jurnalisti si tour-operatori din Europa s-au incumetat sa viziteze gurile Dunarii in iulie, la invitatia Autoritatii Nationale de Turism (ANT).
Rosu, stralucitor si silentios, langa linia de tramvai opreste un autobuz Bucharest City Tour. ... Cele patru autobuze "Bucharest City Tour" ofera sisteme audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, insa din pacate nu toate functioneaza optim.
Deja am contactat tour-operatori, am contactat investitori seriosi in turism, care asteapta numai o schimbare in aceasta zona. ... Imi spuneti ca acei investitori sau tour-operatori nu vor veni decat daca iesiti dvs. ... Au investit in Buzau, in Braila, langa Bucuresti...
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite. ... Comunicatul este semnat si de liderul PNL Buzau, prefectul Cristinel Bagiu.
Conducerea PSD Buzau ii acuza pe liberalii si democratii din plan local ca fac presiuni asupra social-democratilor din judet cu scopul de a-i racola pentru a-si acoperi deficitul electoral rusinos la nivel de judet.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: ... Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau.
Buzau:
Liga 2, play-off, etapa a 6-a Buzau - Dinamo 2-2 Au marcat: Dujmovic (a.g.) 9, Boiciuc 14 / Laruccea 18, Bani 67 (pen.) FC Buzau: ... "Gloria", Buzau (capacitate - 12.321 locuri) Arbitru:
In acest sens, Ciprian Popescu, directorul Agentiei de Turism Danubius Constanta-partenerul roman al celebrului tour-operator TUI, ne-a declarat ca aceasta importanta companie straina si-a manifestat "ingrijorarea” fata de masurile adoptate de autoritatile din tara noastra in privinta exploatarii plajelor.
Ministerul pentru IMM, Comert, Tursim si Profesii Liberale (MIMMCTPL) a demarat discutiile pentru promovarea turistica a Romaniei in publicatiile companiilor aeriene low cost si in cataloagele marilor tour operatori, suma destinata promovarii fiind de circa 300.000 euro.
Potrivit unui memorandum intern, analizat de conducerea Camerei, la licitatie au depus oferte doua societati comerciale - Danco Pro Comunication SRL (firma care s-a ocupat pana acum de transportul si cazarea deputatilor in deplasarile in strainatate) si Tudor Turism&Tour SRL.
Experienta Conservatoarea Adelina Drugan este la al doilea mandat in cadrul Consiliului Judetului si imbina activitatea din cadrul acestei institutii cu cea de director al SC Promedia Tour S.R.L.
Bucurestiul va gazdui, in zilele de 24 si 25 mai, intalnirea bianuala a Asociatiei Agentiilor de Turism si Tour-operatorilor din cadrul UE (ECTAA), la care vor participa circa 100 de directori din statele membre, plus Turcia.
Punctul lor forte este acceptarea riscului de a fi tour operatori, concept ce inseamna crearea de programe proprii si vanzarea lor catre clientul direct, dar si altor agentii de turism din tara.
În Craiova, al zecelea oras din România care a gazduit turneul BMW What‘s Next-Tour, exercitiile demonstrative au avut loc ieri în parcarea supermarketului Pic, într-un poligon amenajat.
Acesteia ii da dreptate chiar "concurenta", Silviu Carlan, administrator la operatorul ACJ Globe Tour, care admite ca s-a depasit orice limita.
Pe consola centrala a masinii sunt plasate doua butoane, "Tour" si "Sport". ... Trecand inapoi pe modul "Tour", poti simti cum masina se relaxeaza.
google-analytics.com