Cautare

2089 de rezultate pentru "campania" (3.40 secunde)
Campania electorala pentru alegerile locale incepe astazi si se va incheia sambata, 9 iunie, la ora 7.00.
Campania de dinainte de campanie Chiar daca oficial inca nu se intampla, de buna vreme ne aflam in campanie electorala.
Dosarele penale care implica lideri importanti ai PSD, oricat de discutabile ar fi unele dintre ele, oricat de curioasa ar fi sincronizarea acestora cu campania electorala, se tin lant. ... La acest moment, pentru cei mai multi dintre pesedisti, ciomageala interna pare a fi mai interesanta decat campania electorala.
Conform sloganului sub care se deruleaza campania de 600.000 de euro pentru Programul SAPARD - "Daca stii, ai ", cei de la Mercury Promotions SRL au stiut cum sa inlature concurenta - 17 firme fiind inscrise in "lista lunga " a selectiei ofertelor, iar opt firme trecind de selectia prealabila si ajungind pe lista scurta.
Regiunea Campania, Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Salerno/Intertrade si Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Caserta in colaborare cu Camera de Comert Italiana pentru Romania au prezentat recent, la Hotel Intercontinental din Bucuresti, la Club Lounge, evenimentul de degustare cu ocazia Zilei Europene a Mozzarellei dde Bivolita din Regiunea Campania D.O.P.
Vedeta TVR s-a fotografiat cu sute de oameni pentru Campania Esti Roman” Totodata, cu ocazia acestui festival, Iuliana Tudor a promovat si Campania pe care a initiat-o alaturi de Image PR, sustinuta de Creart si TVR:
In luna octombrie, campania World Vision Romania "Vreau in clasa a noua" are loc in restaurantele KFC si Pizza Hut. ... De aceea, in fiecare an, sustinem campania "Vreau in clasa a noua", initiata de World Vision Romania.
Din 20 ianuarie si pana in 30 martie, Centrofarm deruleaza campania medicala de prevenire si informare privind bolile cardiovasculare, in 11 farmacii din Bucuresti, in cadrul Programului Castiga Viata.
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Initiativei i s-au alaturat Grupul de Companii Novomatic, Asociatia organizatorilor de jocuri de noroc Rombet, precum si o serie de companii, blogeri si media, fara de care campania ar fi fost imposibil de realizat.
Campania Euromelanoma Day 2017 are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce si este organizata de catre Societatea Romana de Dermatologie in parteneriat cu EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) si EADO (European Association of Dermato Oncology).
Aceasta campanie are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce, SRD organizand campania in parteneriat cu Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie.
Actiunea in forta a procurorilor DNA pune mari probleme pentru campania electorala aflata in derulare. ... "Povestile de genul Becali sunt o modalitate de a duce discutia din campania electorala, pe teme care sunt absolut penibile.
APD semnaleaza ca participarea lui Ion Iliescu, presedinte al Romaniei, in campania electorala a UN PSD+PUR nu tine cont de prevederile Constitutiei, prin incalcarea articolului 84 aliniatul (1) referitor la "Incompatibilitati si imunitati".
Vicepresedintele democrat Radu Berceanu i-a amenintat cu dosare penale pe directorii care au folosit institutiile pentru sustinerea PSD in campania electorala.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, la Timisoara, ca se atteapta ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania electorala, insa pe el nu il mai poate surprinde pentru ca seful statului este ca "un patefon plin de slagare vechi, pe care nu le asculta nimeni"."Nu ar fi nimic nou la Traian Basescu sa se implice in campania electorala.
Geoana si echipa lui au gresit axandu-si campania preelectorala pe o singura idee: ... Asa cum Crin Antonescu a fost motorul in campania lui Mircea Geoana.
Campania electorala pentru alegerile partiale din 3 aprilie a inceput oficial sambata, la ora 7.00, si va tine pana la 2 aprilie, ora 7.00. Candidatul Aliantei D.A., Adriean Videanu), si-a inceput campania in Ferentari, adica exact in fieful principalului sau contracandidat, Marian Vanghelie.
Anemica si neinteresanta, campania electorala pentru alegerile locale bucurestene a intrat pe ultima suta de metri. ... Interesant este ca nici macar prezenta lui Marian Vanghelie - aceasta pata de culoare - nu a reusit sa anime cat de cat campania electorala.
Fostul candidat a afirmat ca va propune conducerii Organizatiei Bucuresti sa se faca o “analiza pertinenta“ privind modul in care a fost pregatita campania electorala in toate sectoarele Capitalei.
google-analytics.com