Cautare

180 de rezultate pentru "bucharest christmas" (2.59 secunde)
In acest week-end, in Piata Constitutiei, are loc o noua editie Bucharest Marathon. ... Editia din 2018 a Bucharest Marathon a inceput ieri in Piata Constitutiei sau in Parcul Izvor, in functie de cursa.
Bucharest Running Club anunta ca aproximativ 7000 de participanti au luat startul la cea de-a patra editie a UNIQA Asigurari.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
Stransa colaborare dintre psihiatru si medicul de familie nu este o idee noua, dar nu au fost intreprinse eforturi reale ca ea sa fie si pusa in aplicare, astfel incat WPA 2013 Bucharest Congress este un prilej cu totul remarcabil pentru a stabili un inceput in dezvoltarea acestei abordari.
Bucharest Running Club a anuntat ieri, la Hotel Hilton, faptul ca peste 5.000 de participanti vor lua startul la prima editie a UNIQA Asigurari Bucharest 10 k@Family Run, la care se ofera premii in valoare de peste 15.000 de euro si care se va desfasura duminica, 3 aprilie, incepand cu ora 9.00, in Piata Constitutiei.
SAMBATA - 16 SEPTEMBRIE - IMAPP BUCHAREST Sambata, 16 septembrie, in Piata Constitutuiei Primaria Capitalei, prin creart organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, concursul international de 3D video mapping - iMapp Bucharest.
Bucharest City Tour, reluat de la 1 iunie. ... Cristina Macuc) Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat ca a reluat, la 1 iunie 2018, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour (tip Hop-On-Hop-Off) cu 4 autobuze double-decker.
"Ave Maria", "White Christmas", "Have Yourself a Merry Little Christmas" dar si bucati muzicale celebre precum "The Impossible Dream" din "Man of La Mancha", "Traviata", "Roso - Pel Teu Amor", "Passione" si multe altele...  CUM AJUNGI LA ROMEXPO SI CUM INTRI LA EVENIMENT?
RATB reintroduce linia turistica Bucharest City Tour Incepand cu 1.05.2013, RATB reintroduce autobuzele double deckerpe linia turistica Bucharest City Tour.
David Guetta a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, care a avut loc zilele acestea in Capitala. ... El a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, unde a facut un show de senzatie.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru vizitare sambata, la ora 10.00, iar de la ora 11.00 va incepe Bucharest Summer Parade, editia I, a anuntat municipalitatea. Printre participantii la Bucharest Summer Parade se vor numara Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, BRD Bucharest Open.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 20.000 d Raiffeisen Be participanti din peste 75 de tari vor lua startul la cea de-a 12-a editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, care are loc sambata 12 si duminica 13 octombrie de la ora 09.30 in Piata Constitutiei.
21 30 Bucharest Jazz Orchestra - "Povesti din Bucuresti" Palatul Sutu (Bdul. ... 2) Lansata oficial pe 27 februarie 2012 in cadrul emisiunii "Jazz pe romaneste" prezentata de Florian Lungu, Bucharest Jazz Orchestra este cel mai nou ansamblu instrumental romanesc.
Colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc, in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.
Bucharest Women Days, care se va desfasura in acest weekend in Bucuresti, la Romexpo, este primul eveniment din Romania care incurajeaza spiritul feminin, ajutandu-l sa se pretuiasca si sa se simta bine in pielea lui. ... Participarea la Bucharest Women Days este gratuita.
Rosu, stralucitor si silentios, langa linia de tramvai opreste un autobuz Bucharest City Tour. ... Cele patru autobuze "Bucharest City Tour" ofera sisteme audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, insa din pacate nu toate functioneaza optim.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
google-analytics.com