Cautare

180 de rezultate pentru "bucharest christmas" (3.96 secunde)
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Harta traseelor competitilor poate fi vizualizata pe http://bucharest-marathon.com/traseu/ .
La conferința de presa gazduita de Crowne Plaza Bucharest (sala Primavera), Paul Georgescu (40 ani), a vorbit despre cele doua mari performante ale inceputului de an (este primul roman care a parcurs distanta de 1 mila - 1609 metri in apa inghetata, la 3,20C si care a cucerit in premiera, la C.M.de Ice Swimming - medalia de aur in proba de 500 m si locul 5 in proba de 1000m), dar si despre proiectele sale viitoare.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Saptamana aceasta va avea loc cea de-a doua editie a UX Bucharest, prima conferinta de acest fel din Europa de Est, care se va desfasura in perioada 3-6 octombrie 2017, la Hotel Sheraton. ... UX Bucharest 2017 â€" Experiences never end!
Mai intai si-a lansat un showroom in Timisoara, apoi a organizat un defileu de moda inedit in centrul orasului sau natal, dupa care a participat aseara, pentru prima oara, la Bucharest Fashion Week.
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More. Timp de trei saptamani, farmecul muzicii clasice si elita jazz-ului international vor cuceri audienta in Piata George Enescu.
Bucharest International Air Show la aeroportul Aurel Vlaicu Sambata, 30 iulie, incepand cu ora 9.00, la Aeroportul International Bucuresti - Baneasa Aurel Vlaicu se desfasoara cea de-a opta editie a celui mai mare spectacol aerian din Romania - Bucharest International Air Show (BIAS).
Arta la intrare este un proiect initiat de Asociatia Neo Art si Galeria Galateca, sustinut de B-OSA, Bucharest Open Street Art. ... Arta la intrare este sustinuta de B-OSA, Bucharest Open Street Art si va fi in complementaritate cu expozitia Playing B-OSA, deschisa la Galeria Galateca pana pe 30 septembrie.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
Darius Stanese (eyebrows designer/fondatorul primului studio de pensat profesional din Romania - iBrows) impreuna cu reprezentantii Esteworld - clinica de chirurgie estetica si implant de par, au dezvaluit marti, 31 mai 2016, in cadrul unui cocktail party organizat la Mercure Bucharest City Center, secretele celei mai noi proceduri din arealul estetic:
Incepand cu orele 12.00 a avut loc si o conferinta de presa pe tema accesului la tratament pentru pacientii cu boli rare si organizarea ingrijirii in Romania a acestor pacienti. Locatia: Europa Royale Bucharest, Str. Franceza 60, Sector 3 Temele abordate in cadrul conferintei au fost:
Bucharest 10K & Family Run Laboratorul mobil de ultima generatie UNIQA Health Point te asteapta in Parcul Izvor duminica, 2 aprilie, sa iti evaluezi gratuit conditia fizica! Aceasta este numai una dintre surprizele pe care ti le-au pregatit cei de la UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
Le Diner en Blanc - Around the world Le Diner en Blanc - Bucharest CONCEPT Le Diner en Blanc reprezinta cel mai exclusivist picnic din lume, organizat intr-o locatie secreta, pana in ultimul moment! ... https://www.livetickets.ro/diner-en-blanc-bucharest Vor exista doua variante de acces la acest eveniment unicat:
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Festivalul de film B-EST, asa-zisul Bucharest East Film Festival, este organizat de un personaj care are mai mult sau mai putin legatura cu filmul, Dana Dimitriu-Chelba, si are o vechime de patru ani.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Carmen Bauer participa si astazi la Christmas fairs' Marathon organizat pe Strada Toma Caragiu nr. 3, vizavi de CinemaPro. "De la 14 ani, fac tricotaje!
Secret of the Tomb", "Absolutely Anything‘", "Merry Friggin‘ Christmas" si "Boulevard" - care vor ajunge pe marile ecrane in lunile urmatoare.
Si pentru ca e vremea colindelor, Anamaria Ferentz a lansat in preajma Craciunului colindul "Kiss Me, It‘s Christmas", pentru care a filmat si un videoclip in New York, langa celebrul brad de la Rockefeller Center, unde milioane de turisti vin sa faca fotografii, in fiecare an in aceasta perioada.
google-analytics.com