Cautare

145 de rezultate pentru "box" (2.75 secunde)
Pugilistul britanic Carl Froch a declarat ca nu poate accepta sa piarda partida cu Lucian Bute, contand pentru titlul mondial IBF, ce se va disputa in 26 mai, la Nottingham, avand in vedere ca va lupta chiar in fata propriilor fani.
Antrenorul boxerului Lucian Bute, Stephane Larouche, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Nottingham, inaintea partidei cu britanicul Carl Froch, ca elevul sau nu va da vina pe infectia de la picior in cazul in care va pierde meciul de sambata.
AGERPRES: Box:
Lucian Bute a spus ca, in perioada urmatoare, nu vrea sa mai vorbeasca de box, vrea sa se odihneasca in tara, alaturi de familie, iar peste o luna si jumatate, cand va reveni la Montreal, va discuta despre viitorul sau, care ar putea include si un meci revansa cu Froch, prevazut in contract.
FEFS a avut trei echipe, cate una din fiecare an, si in loturi se regaseau tinere care fac sport de performanta (baschet, box, tenis de camp, atletism), dar si cateva care fac fotbal de performanta, evoluand pentru echipa Real Craiova (locul trei in liga nationala).
Romanul a coborat pe locul cinci in clasamentul IBF al categoriei supermijlocii, dupa ce a pierdut titlul mondial in meciul cu Carl Froch, dar presedintele FR Box, Rudel Obreja, a anuntat ieri, la Radio GSP, ca, desi Lucian nu mai este intre cei care pot stabili challenger-ul oficial, acesta are in contract o clauza pentru a primi revansa pentru titlul mondial.
Boxerul Lucian Bute a declarat, astazi, la plecarea spre Canada, ca spera ca intr-un an sa revina in Romania cu centura de campion mondial, luand in calcul chiar si varianta sa lupte pentru titlul suprem la o alta categorie, informeaza Mediafax.
Box pe contre in cea de-a cincea runda, iar Lucian prinde un croseu care era la un pas sa-i "stinga lumina" rusului.
Campionul mondial la box, Lucian Bute, ii va ajuta si el pe oamenii din Pechea, comuna sa natala, una dintre cele mai grav afectate de inundatii.
S-a retras dupa lupta pierduta impotriva celebrului Arturo Gatti de pe data de 24 iulie, 2004, ce a contat pentru centura WBA a canadianului de la o categorie superioara. Pe 23 noiembrie 2012, a devenit noul presedinte al Federatiei Romane de box inlocuindu-l pe Rudel Obreja.
O alta imbunatatire se refera la crearea de spatii de antrenament la nivelul parterului (tir, box, lupte, tenis de masa, bowling) si a peste 1400 mp de spatii administrative.
In total aceste site-uri ating aproximativ 300.000 de utilizatori Internet din tara mai putin Bucuresti, care vad lunar aproximativ 4 milioane de pagini, iar dintre formatele disponibile pe aceste site-uri enumeram full banner (468x60), leaderboard (728x90) si formate intruzive (out-of-the-box, video ads, sticky ads).
Nu sunt permise formate intruzive (rollover, out-of-the-box, videoad, stickyad). Campaniile vor fi setate de catre ARBOmedia dupa primirea acceptului ambelor parti pentru schimb, si vor avea prioritate redusa in fata campaniilor platite.
De exemplu, in cadrul unui joc de tenis, controller-ul Wii-mote trebuie miscat in aer ca o racheta, iar intr-un meci de box, Wii-mote va fi tinut in pumn in timp ce jucatorul "boxeaza" cu adversarul imaginar.
Pentru a folosi Dolce, utilizatorii au nevoie de un simplu kit de instalare - format dintr-o antena si un receptor (recever) set top box, un card personal si o telecomanda.
Echipa care a proiectat XPS M1730 a colaborat cu dezvoltatorii unor jocuri de top, precum The Orange Box, Half Life 2 de la Valve si BioShock de la 2K Games, pentru a se asigura ca acest notebook functioneaza la randamentul maxim, necesar generatiilor viitoare de jocuriā€œ, a declarat Adam Griffin, XPS Product Manager, Dell EMEA.
Pentru 12 euro, pachetul Universe HD adauga programele History Channel HD, BBC Entertainment, BBC Knowledge, Docu Box HD, Museum Channel HD si altele.
news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc "third party cookies" pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv.
Si atunci puteau participa doar barbati in competitiile care includeau alergare, wrestling, box si nu numai. In anul 393 inaintea erei noastre, imparatul Teodosius I a interzis Jocurile Olimpice, catalogandu-le drept un cult pagan.
Romania va fi reprezentata de studiourile Alien Pixel Studios, Sand Sailor Studio, White Pond Games, Lowpoly Interactive, FearLand Team, Bearded Giant Games, Tiny Box Studio, Never Games, Interactive Stone, Edgeflow Studio si EvilStars Studio.
google-analytics.com