Cautare

644 de rezultate pentru "botezatu carmen" (3.96 secunde)
Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Ilinca Vandici, Alina Eremia, Alina Ceusan, Ana Morodan s-au bucurat de modelele preferate ale celebrelor case, completandu-si outfit-urile cu accesoriile â€" bijuterii distribuite de K Optic in Romania.
In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
Cristina Bazavan - blogger, Cristi China Birta - blogger, Lacramioara Botezatu - Project Manager www.csrmedia.ro, Florin Ghinda - Fondator Romaniapozitiva.ro, Paula Herlo - jurnalist, Mircea Kivu - Sociolog FDSC, Ionut Sibian - Director Executiv FDSC si Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.
Simona Patruleasa, Simona Halep, Galina Panzari, Dana Savuica, Catalin Botezatu. Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare.
Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Catalin Botezatu si multi altii.
Catalin Cojocaru, tanarul fotoreporter de 19 ani, din Calarasi, a participat la protest alaturi de un coleg de-al sau, tot calarasean, Alexandru Botezatu, care lucreaza la un radio local.
Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Catalin Botezatu si multi altii.
antrenorii lotului olimpic Mariana Bitang si Octavian Belu - la sectiunea Omul Anului, Turcescu si Tuca - in mass-media, Maia Morgerstern pentru film, Divertis pentru divertisment, Irina Loghin - la folclor, Holograf - la sectiunea muzica pop/rock, Elisabeta Lipa - sportiva anului, Botezatu in lumea modei si UDMR-istul Marko Bela, pentru cel mai elegant stil, daca la presedintie nu i-a iesit schema.
Diamanta Botezatu este o batranica de 86 de ani din judetul Vaslui, care, fara sa tina cont de o hotarare judecatoreasca, a considerat de cuviinta sa incalce dreptul la proprietate al unei rude.
De-a lungul timpului am colaborat cu Zina Dumitrescu, Liza Panait, Doina Levintza si Catalin Botezatu. - Arati super cu noul tau look, tunas chilug.
Imi place foarte mult stilul Catalin Botezatu. - Daca ai fi un animal, ce ai alege sa fii? - Sigur as fi o leoaica.
Tania Budi a fost marea iubire a lui Catalin Botezatu, asa ca nu putea sa lipseasca de la ultima colectie vestimentara lansata de celebrul designer!
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. ... Procurorii valceni au considerat ca pedeapsa este prea blanda, avand in vedere ca in accidentul provocat de Carmen Paunescu si-au pierdut viata trei persoane.
Societatea Eforie din Eforie Nord va vinde, prin leasing imobiliar, hotelurile Lira, Azur, Selena si Carmen.
Asociatia Investitorilor in statiunea Turistica Venus-Mangalia s-au reunit, in cursul zilei de vineri, 5 mai, la sediul organizatiei, pentru a discuta cu reprezentantul Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", Carmen Bogasiu.
Eximbank, Banca de Export - Import a Romaniei, a lansat un produs de finantare pentru firmele mici si mijlocii (IMM) cu actionariat majoritar feminin, pentru care dobanda este fixa si subventionata cu 5%, a spus presedintele bancii, Carmen Radu."Firmele mici si mijlocii cu actionatiat majoritar feminin pot obtine imprumuturi de pana la 100.000 euro, pe o perioada de cel mult cinci ani, pentru care dobanda este subventionata cu 5% si fixa pe toata perioada derularii creditului", a mentionat presedintele Eximbank Romania, Carmen Radu.
In cursul zilei de duminica, 4 decembrie a.c., Organizatia Municipala a Femeilor Liberale, reprezentata de presedintele Olga Zeicu, impreuna cu Asociatia „Carmen Silva”, au organizat o dezbatere privind problemele si nevoile persoanelor cu dizabilitati.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
google-analytics.com