Cautare

21 de rezultate pentru "bookfest" (2.60 secunde)
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
INPOLITICS - Adrian Nastase a lansat "Lumea, americanii si noi" la Bookfest Ex-premierul pesedist Adrian Năstase a lansat, la Bookfest, ultima sa carte, intitulata "Lumea, americanii si noi". "Ieri, la Bookfest, am lansat cartea "Lumea, americanii si noi", atat in varianta romana cat si in cea engleza.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
Miercuri, la ora 15,00, la standul Editurii RAO de la Targul de Carte Bookfest a avut loc lansarea volumului "Noul aliat" de George Cristian Maior, in prezenta autorului.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 cartea "Spionii. ... Prezentand volumul lansat in cadrul targului de carte Bookfest 2013, "Spionii.
Christian Ciocan isi lanseaza o carte la Bookfest. ... Cartea dlui comisar Ciocan s-a lansat la Bookfest vineri, 22 mai, la ora 14:00, la standul editurii, cu numai o ora dupa lansarea Gabriel Garcia Marquez, prevazuta pentru ora 13:00.
Editura Univers va invita joi, 31 mai, la ora 11:00, la standul Editurii Univers de la Bookfest, (ROMEXPO, Pavilionul B2) unde are loc lansarea carții Danei Savuica, Din calatoriile unei femei cu suflet de copil.
La cel mai mare salon de carte din Romania - Bookfest, beneficiati de reduceri, lichidari de stoc (carti la 5, 8 sau 10 lei), si oferta 2+1 cadou la peste 90% din oferta de carte, Curtea Veche Publishing a pregatit cele mai animate, amuzante si educative experiente pentru copii nu numai de 1 iunie, ci din prima si pana in ultima zi a evenimentului.
- Bookfest Junior, intre 1 - 5 iunie 2016 Intre 1 si 5 iunie are loc Bookfest Junior 2016, un program de evenimente special conceput pentru copii si adolescenti.
Stoica a spus la lansarea de la Bookfest ca, desi a sustinut ca aceasta intalnire "este un meeting editorial, nu unul electoral, un meeting editorial inseamna si un spatiu in care se lanseaza idei, si deci ideile pot sa fie chiar politice si chiar partizane".
Campania nu a fost o experienta placuta Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata, la Bookfest, cel de-al doilea volum autobiografic PRIMUL PAS.
Romanul va fi lansat la Salonul International de Carte Bookfest 2013 in prezenta autorului. Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai, ora 18.00, la standul Editurii ALL si va fi urmat de o sesiune de autografe.
Lansarea oficiala LaLa Band Magazine va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, in standul Editurii Litera de la Targul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).
Editura Eikon a lansat recent, la Salonul International de Carte Bookfest, volumul "Machiavelli. O biografie" de Miles J. Unger, cu o prefata la traducerea in limba romana realizata de seful Serviciului Roman de Informatii, George Cristian Maior.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
El i-a multumit lui Marius Tuca pentru ca nu a ratat evenimentul de la Bookfest (lansarea cartii lui Christian Ciocan :
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Mihai Stanescu este autorul logo-ului Bookarest, sub care a functionat, pana in 2006, targul de carte de vara de la Bucuresti (in prezent, denumit Bookfest).
Gheorghe Mencinicopschi vine cu raspunsuri la aceasta intrebare prin noua sa carte "Crezi ca stii ce bei?" ce va fi va fi prezentata in avanpremiera la Bookfest 2014, intre 28 mai - 1 iunie, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc joi, 12 iunie, la Loft.
google-analytics.com