Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (3.09 secunde)
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
Anton Bancila, tehnolog maistru in arta culinara la Nordic Import Export SRL, si Nicolae Ghetu, tehnolog bucatar cofetar pe HoReCa, au participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Anton de 20 de ani, din Bucuresti, care prezenta mai multe plagi injunghiate la nivelul corpului. ... Anton mai multe lovituri de cutit, producandu-i mai multe plagi injunghiate in regiunile toracala si abdominala. ... Anton.
Amzacea- Constantin Radu (PSD), Crucea- Gheorghe Frigioi (PSD), Ciocarlia- Traian Dragomir (PSD), Dumbraveni- Gheorghe Cenusa (PSD), Garliciu- Constantin Cimpoiasu (PSD), Horia- Vasilica Matei (PD-L), Istria- Ion Herdean (PNL), Limanu- Nicolae Urdea (PD-L), Mihai Viteazu- Gheorghe Grameni (PNL), Mircea Voda- Dumitru Dedu (PSD), Pantelimon- Vasile Neicu (PSD), Saligny- Gabriel Tatulescu (PSD), Saraiu- Vasile Bajan (PSD), Silistea- Mihai Soare (PSD), Seimeni- Lucian Blaj
Daca PNL va primi mai mult de 6 mandate, urmatorii clasati pe lista - primarii Lucian Blaj, Ion Oprea - se vor retrage si vor lasa in fata pe Ioan Roman, pe fostul consilier local Victor Radulescu, Danut Zepa Antonoaia (important om de afaceri, directorul CTV) si Eugen Silaghi.
Blaj, Lugoj, Cluj si Oradea. Prin medierea Secretariatului de Stat pentru Culte, a fost retrocedata Catedrala "Sf. Nicolae" din Oradea in 2005.
Inochentie Micu, trecut in lumea dreptilor in 1768, la Roma, dupa aproape un sfert de veac de exil, a cerut sa fie ingropat acasa, la Blaj, in asteptarea obstestii invieri, pentru ca nu poti invia cu-adevarat decat din pamantul patriei.
In acelasi timp, presedintele PSD Alba, Ioan Rus, a declarat ca inlocuitorul lui George Cristian Maior in Senat va fi Lucia Liliana Tomoioaga, presedinte al organizatiei de femei a PSD Blaj si unul dintre vicepresedintii filialei Alba a Partidului Social Democrat.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
'Partidul de stanga creat de independentii lui Gabriel Oprea pregateste o dubla lovitura de imagine, prin organizarea primul congres al formatiunii exact in ziua de 1 Mai, ziua internationala a celor ce muncesc, intr-un oras transilvan cu rezonanta istorica, precum Alba Iulia sau Blaj.
In judetul Alba se poate desfiinta comuna Sancel, care se poate alipi orasului Blaj, iar satul Panade, care apartinea de comuna Sancel, se va putea alipi comunei Sona.
Tot in acel an istoric 1848, in acea impresionanta Adunare de la Blaj, 3/15 mai, s-a inaltat "flamura cea mare tricolora a natiunii romane", a intregii natiuni romane.
- Comisar european pentru politica regionala - 2014 - prezent - Vicepresedinte al Partidului Social Democrat - 2011 - prezent - Vicepresedinte al Parlamentului European - 2014 Membru al Parlamentului European - 2007-2014 Membru al Comitetului de conducere a Retelei Parlamentare de Lucru cu Banca Mondiala - 2008-2010 - Vicepresedinte al Partidului Social Democrat - 2005-2006 - Senator in Parlamentul Romaniei - 2004-2005 - Membru al Camerei Deputatilor (Parlamentul Romaniei) - 2000 - Consilier prezidential, Purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei, Sef al Departamentului de comunicare publica - 2000-2004 - Expert - Presedintia Romaniei, Cabinetul purtatorului de cuvant - 1992-1996 - Economist - Centrul de Calcul (Intreprinderea de Accesorii pentru Masini-Unelte din Blaj) - 1989-1990 - Facultatea de Planificare si Cibernetica Economica - Academia de Studii Economice din Bucuresti - 1985-1989
In prima faza, urmeaza sa fie modernizate sistemele de alimentare cu apa si de canalizare a oraselor Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, din judetul Alba, a oraselor Darabani, Dorohoi si Saveni din judetul Botosani, a oraselor Budesti, Calarasi, Lehliu Gara si Oltenita din judetul Calarasi si a oraselor Brad, Calan, Geoagiu, Hateg, Orastie si Simeria din judetul Hunedoara.
italienesti (branzeturi, prosciutto), frantuzesti (dulceturi) si unguresti, paine si specialitati de panificatie, miere de albine (miere ecologica, specialitati preparate cu miere si propolis), sucuri - oferite de producatori din Blaj (Alba) si Constanta, dulciuri, cozonaci si placinte produse pe loc, in targ, dulci si sarate, covrigi si turta dulce oferite de cofetari si patiseri din Maramures, Suceava, Botosani si Topoloveni, ceaiuri si siropuri naturale din plante, sucuri naturale din fructe si cereale (braga), bauturi alcoolice de la cramele Botarcani (Arges), Pietroasele Buzau si palinca Tramuta de Bihor, obiecte mestesugaresti, vase din ceramica, imbracaminte (ii, rochii), covoare oltenesti, obiecte casnice si mic mobilier din lemn, podoabe, arame si produse din piele.
Cum sa uiti o femeie - Dan Lungu (Scris de Diana Blaj) Andi si Marga locuiau impreuna de un an si jumatate insa, desi aveau aceeasi profesie, punctele de interes dintre cei doi nu pareau a fi nici pe departe comune.
Cuza are ocazia sa participe la Marea Adunare de la Blaj de la 3/15 Mai 1848, dupa care se retrage in Bucovina.
Aversul monedei din aur prezinta imagini ale unor lacasuri de cult si numele localitatilor unde se afla acestea, respectiv Catedrala Sfantul Iosif - BUCURESTI, Sanctuarul marian - SUMULEU CIUC, Catedrala Sfanta Treime - BLAJ, Catedrala Sfanta Fecioara Maria, Regina - IASI, care vor fi vizitate de Sanctitatea Sa Papa Francisc, inscriptiile in arc de cerc ROMANIA si anul de emisiune 2019, stema Romaniei si valoarea nominala 500 LEI.
Aversul monedei din aur prezinta imagini ale unor lacasuri de cult si numele localitatilor unde se afla acestea, respectiv Catedrala Sfantul Iosif - BUCURESTI, Sanctuarul marian - SUMULEU CIUC, Catedrala Sfanta Treime - BLAJ, Catedrala Sfanta Fecioara Maria, Regina - IASI, care vor fi vizitate de Sanctitatea Sa Papa Francisc, inscriptiile in arc de cerc ROMANIA si anul de emisiune 2019, stema Romaniei si valoarea nominala 500 LEI.
Suveranul Pontif se va afla vineri la Bucuresti, sambata la Sumuleu Ciuc si la Iasi, iar duminica la Blaj. Papa Francisc este al doilea Suveran Pontif care vine in Romania, dupa Papa Ioan Paul al II-lea, care a efectuat o vizita istorica la Bucuresti in luna mai 1999.
google-analytics.com