Cautare

1353 de rezultate pentru "biteco mall city sibiu" (2.88 secunde)
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. ... Evenimentul de la Sibiu intra intr-un firesc pe care nu prea reusim sa il intelegem si are foarte mica legatura cu noi. ... Au dat si o declaratie pe care au botezat-o Declaratia de la Sibiu.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Adrian Nastase publica in "Jurnalul National" un articol intitulat "Romania, ca mall", pe care il puteti citi in continuare.
In afara de taxele pe care nu le agreati, cum priviti situatia tensionata creata in privinta construirii unui Mall in Parcul Tabacariei? Avand in vedere pozitia dumneavoastra, deja exprimata in contextul dat, care este, acum, situatia in ceea ce priveste Mall-ul?
Trident Plaza este noul mall care se va construi in Constanta pana la sfarsitul anului 2008, potrivit Fondului de Investitii Immoeast. Mall-ul va avea o suprafata totala de 130.000 de metri patrati si, potrivit investitorului, va fi cel mai mare din regiune.
Totusi, dorinta de a avea o locuinta în vecinatatea unui supermarket sau a unui mall, chiar daca nu a fost construit înca, nu este atât de mare încât oamenii sa cheltuieasca o suma considerabila pentru acest "lux".
Totusi, dorinta de a avea o locuinta în vecinatatea unui supermarket sau a unui mall, chiar daca nu a fost construit înca, nu este atât de mare încât oamenii sa cheltuieasca o suma considerabila pentru acest "lux".
Noi ii adunam pentru prima oara intr-un singur loc", puncteaza Mirela Mihailescu, directorul comercial al magazinului, ce vede Cocorul altfel decat mall-urile, care reprezinta o "concurenta acerba".
Gabriela Firea vrea sa inchida fast-food-urile din mall-urile bucurestene. Coronavirusul si inchiderea scolilor a determinat o crestere a numarului persoanelor care frecventeaza mall-urile in aceasta perioada, astfel ca pericolul de infectare a crescut, considera edilul Capitalei.
Vanatoare din parcarile de Mall si metoda cu bruiajul telecomenzii In parcarile marilor centre comerciale au loc foarte multe furturi si talharii.
Bataie cu cutite la un mall din Botosani. Un conflict grav s-a iscat intre mai multe persoane la ultimul etaj al mall-ului Uvertura. ... Apelul la 112 a fost facut de catre angajatii mall-ului, iar toti clientii din complexul comercial au fost evacuati de urgenta.
totodata, calculul include si ancorele Real Hypermarket, Cinema City si C&A). ... Chiar daca a fost o luna speciala din punctul de vedere al apetitului de consum al vizitatorilor, a stabilit directii viitoare in ceea ce priveste businessul nostru", a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.
O alta problema constatata de cei de la Biroul de Iluminat Public este estomparea luminii la trecerile de pietoni de pe bulevardul Lapusneanu, intre City Mall si Hotel Oxford de catre ramurile pomilor.
In cursul zilei de sambata, 15 iunie a.c., in incinta City Park Mall Constanta a avut loc deschiderea oficiala a primului supermarket SPAR din aceasta regiune a tarii. ... Noua locatie SPAR este situata la parterul City Park Mall din Blvd.
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
Centrul de Consultanta Dermatocosmetica este prezent in Băneasa Shopping City, de luni pana duminica in intervalul orar 12-21. ... Cluj - Iulius Mall - 8 mai - 21 mai Timisoara - Iulius Mall - 23 mai- 5 iunie Constanta - City Park - 7 iunie -20 iunie
- Shopping City Galati - 6 mai, ora 11:00 - Shopping City Targu Jiu - 12 mai, ora 11:00 - Shopping City Timisoara - 12 mai, ora 17:00 - Severin Shopping Center - 13 mai, ora 11:00 - Braila Mall - 2 iunie, ora 11:00 Asociatia SAMAS ofera cel mai extins program de sanatate si suport pentru mame si sugari in primele 1.000 de zile, inainte si dupa nastere, atunci cand pot fi puse bazele unei vieti sanatoase a viitorului adult.
Discutiile pe tema acordului de mediu pe care, de ceva vreme, il asteapta investitorul care doreste sa construiasca in Parcul Tabacariei Complexul Multifunctional City Park, a avut parte in cursul zilei de ieri, 4 aprilie a.c., de inca o runda de soc.
Oficialii lui Manchester City au inceput prost ziua, au primit vestea ca au ratat transferul lui Eden Hazard, belgianul anuntand pe contul sau de twitter ca a ajuns la un acord cu Chelsea.
google-analytics.com