Cautare

351 de rezultate pentru "bistrita" (2.94 secunde)
Proprietarii unui imobil localitatea mehedinteana Bistrita s-au "trezit" in aceasta dimineata cu tirul in casa.
Doua eleve ale Liceului Teoretic ,,Constantin Romanu Vivu" din Teaca, judetul Bistrita-Nasaud, s-au batut in aceasta dimineata. Ambele au ajuns la spital.
Alerta intr-un sat din Bistrita. O drona, de dimeniunile unui mic avion, a picat pe terenul unui localnic. Tanarul era la arat cand a vazut aparatul de zbor prabusit.
Trecand la echipa de suflet a oltenilor, Universitatea Craiova, desi a fost invinsa de Gloria Bistrita, nu a jucat deloc rau. ... Craiova a fost mai periculoasa in atac fata de cei de la Bistrita.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a incurcat vinerea trecuta in discursul tinut la receptia salii polivalente din Bistrita, spunand ca a venit la "inaugurarea unei case mortuare".
Un barbat dintr-o localitate din Bistrita Nasaud a fost snopit in bataie cu matura de sotia sa. Femeia si-ar fi iesit din fire cand a vazut ca barbatul hranea animalele din gospodarie, fara sa o anunte acest lucru.
Cazul socant care s-a petrecut la Bistrita ne lasa, as vrea sa cred, tuturor un gust amar. ... De asemenea, este incredibil cum intregul sistem de protectie a copilului se arata socat de ceea ce s-a intamplat la Bistrita, dar ma intreb:
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
Poluare pe raul Bistrita, in judetele Suceava si Neamt, unde apa a capatat o culoarea rosiatica. Sursa este o fosta platforma miniera.
O fetita de 10 ani din localitatea Rebra, judetul Bistrita-Nasaud, a fost muscata de un sarpe. A intervenit un echipaj SAJ BN si TIM din cadrul ISU BN.
El confirma astfel spusele de la mijlocul saptamanii ale ministrului Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, care a declarat miercuri, la Bistrita, ca Guvernul ar putea lua in calcul, pana in vara, posibilitatea reducerii numarului de ministere de la 26 la 15.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu. Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
Bistrita- Nasaud, Maramures, Arad si Covasna. In plus, UDMR vizeaza si sapte functii de subprefect: in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj.
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
in anii care au urmat a facut parale bune prin aranjarea livrarii unor cantitati mari de ulei de la fabrica Ardealul din Carei catre SRL-urile surorilor sale din Bistrita si Maramures, livrari despre care daca si cum s-a facut plata stie numai bunul Dumnezeu, directorul general Lupsica si politistul comanditar Dohotaru.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
google-analytics.com