Cautare

506 de rezultate pentru "banc florian" (3.55 secunde)
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Invinsi dar Nu uitati. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) In tara noastra, anual, sunt estimate aproximativ 80.000 de cazuri de cancer nou diagnosticate si 50.000 de decese prin cancer, in registrele de cancer fiind inregistrat doar 1 caz nou din 6, avertizeaza doctorul Florian Nicula, coordonatorului Centrului de prevenire si control al cancerului de la Institutul Oncologic Prof.
Florian Pittis si 18 fotografii de la acest eveniment artistic, de la Vama Veche. Puteti citi in continuare postarea scrisa din suflet de Cristina Iancu:
Jurnalistul Florian Gheorghe a anuntat pe pagina sa de Facebook o veste trista: ... Florian Gheorghe a dat si cateva detalii despre cauza mortii premature a marelui jurnalist Gica Voicu:
Pe pagina sa de Facebook, publicistul Florian Popa Micsan a publicat un text, din care rezulta ca nu a renuntat la proiectul sau SF, desfasurat sub genericul JULVERNISME.
Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook un text despre frumusetea orasului Calarasi, oras aflat la intretaierea a trei elemente importante:
Fostul ministru al Sanatatii Florian Bodog, actual senator PSD, a marturisit, marti, in exclusivitate la Antena 3, ca este infectat pentru a doua oara cu COVID-19.
Duminica, noi, toti, l-am pierdut pe Florian Pittis. ... As da, oricand, zece Preafericiti nonagenari, reciclabili si refolosibili, pe un singur Florian Pittis.
Dupa aceea, in acelasi an, am participat alaturi de Codrin Cardu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Florian Valsan si altii. ... - Am participat la cele doua enumerate mai sus, dar impreuna cu alti cativa caricaturisti, precum Codrin Cardu, Cornel Ursu Dobrogea, Victor Grigore si Florian Valsan.
Florian de 22 de ani, ambii din Bucuresti, care aveau asupra lor doua perechi de geamuri de oglinzi auto. ... Florian, a sustras, prin demontare, geamurile oglinzilor de la un autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe Intr.
"Romania nu are nevoie de politicieni cinici, asa cum este Traian Basescu ", a continuat Nastase, care a spus apoi un banc din care rezulta ca Basescu isi doreste sa vinda si flota militara.
Un om moare si ajunge la Sf. Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele.
Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu figura lui Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
O astfel de posibilitate nu este un banc si nici o fantasmagorie. Iohannis se afla in plina lupta pentru CANDIDATUL MEU.
xxx Cand ma uit la prestatia unui important lider politic, imi vine in minte un banc care defineste contributia oualor la actul sexual:
La licitatia organizata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au depus oferte patru banci, respectiv Raiffeisen Bank, Banca Carpatica, BCR si Banc Post.
In urma lui, Guvernul parafrazeaza vechiul banc cu cei zece intelepti care se chinuie sa scoata din apa piatra aruncata de ...
De aceea, am incercat sa adunam deciziile de rectificare a bugetelor acestor institutii de stat, publicate timp de cateva luni in Monitorul Oficial, si dupa ce am pus datele cap la cap, am descoperit multe astfel de societati, unde salariul mediu lunar este de aproape 100 de milioane de lei, bugetele de publicitate se scriu in milioane de euro, dar profiturile sunt modeste, atunci cand exista, iar productivitatea muncii ramane un banc raspandit de capitalisti.
- Ma Gheorghe eu am patru copii: primul e medic, al doilea profesor, al treilea, fetita arhitecta si pictorita, al patrulea...hot de buzunare.
Se pare ca "batalia" intre banci pentru acest credit (BCR, BRD, Reiffeisen si Banc Post) au fost destul de stranse, comisia din partea primariei numita pentru negocieri fiind de neinduplecat.
google-analytics.com