Cautare

3206 de rezultate pentru "badea vasile stejari gorj" (3.10 secunde)
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Salariatii Consiliului Judetean Gorj vor sa ceara in instanta dreptul de a-si pastra norma de hrana si de tinuta, dupa ce Curtea de Conturi a stabilit ca angajatii trebuie sa restituie sumele primite in cursul anului trecut, in total 725.000 de lei.
Drumurile nationale care traverseaza judetul Gorj au intrat in atentia Ministerului Transporturilor. Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a avut in urma cu doua zile o intrevedere cu ministrul Radu Berceanu.
Un barbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au extins cercetarile in dosarul penal al lui Mihail Oncioiu, administrator al unei societati comerciale din comuna Danesti, judetul Gorj, arestat pe 20 septembrie, pe o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si inselaciune.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, sesizarea impotriva falsilor angajati ai OPC a venit de la administratorul unei societati comerciale din comuna Saulesti. ... Stiam ca cei de la OPC din Gorj nu au astfel de masini, pentru ca un consatean de la noi e angajat la OPC.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Potrivit conducerii Directiei Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei (DMSSF) Gorj, banii nu au putut fi acordati oamenilor pentru ca primariile localitatilor unde acestia domiciliaza nu au trimis in termenul-limita situatia cu cei care sunt indreptatiti sa beneficieze de ajutor.
Badea, despre discursul lui Basescu: ... Mircea Badea a comentat in editia de marti seara a emisiunii "In gura presei" discursul plin de emotie al presedintelui Traian Basescu din timpul investiturii in functie a noului ministru de Externe, Cristian Diaconescu.
Senatorul PD-L Viorel Badea (foto), vicepresedintele Comisiei pentru politica externa, va cere in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) o ancheta internationala privind abuzurile Chisinaului, subliniind ca "regimul Voronin trebuie sa inceteze a mai exista".
Candidatul PDL in colegiul 19, Teo Trandafir, a declarat ca povestea prieteniei sale cu Mircea Badea este una "absolut senzationala care merita scrisa", adaugand ca daca acesta o va ataca vreodata, va fi pentru ca i-a dat motive.
Mircea Badea a spus la emisiunea In Gura Presei ca nu-l crede pe avocatul care a declarat ca ar fi fost lovit de presedintele Traian Basescu. ... Totul duhneste a parfum in carpathian garden", a declarat Mircea Badea.
Intr-o declaratie politica postata pe site-ul PDL Senat, senatorul Viorel Badea afirma ca autoritatile romane trebuie sa actioneze mai hotarat pentru ca Bulgaria sa recunoasca comunitatile de romani din aceasta tara. Senatorul Badea spune ca Romania va trebui sa activeze instrumentele bilaterale cu mai multa hotarare.
Badea: Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Daca la inceput nu s-a putut stapani din ras, in vreme ce citea poezia scrisa de Traian Basescu pe cand isi efectua stagiul militar pe bricul Mircea, ulterior, Badea le-a oferit telespectatorilor propria varianta de poezie, pornind de la creatia literara a presedintelui Romaniei.
• Mircea Badea a primit un telefon de la un pensionar din Ramnicu Valcea care a spus ca vrea sa-si doneze banii pentru medicamentele de inima.
Voiculescu, patronul lui Mircea Badea, sau Sarbu, patronul lui CT Popescu (Autor : Val Valcu) Cristian Tudor Popescu se refera, intr-o disputa cu Mircea Badea, la patronul acestuia, Dan Voiculescu. ... Argumentațiile lui Badea or avea fisuri, nu stiu, nu caut greselile cu lumanarea.
google-analytics.com