Cautare

111 de rezultate pentru "b1 tv" (3.41 secunde)
r.) va fi din nou o scadere in jur de minus 10 grade, dupa care s-ar cam termina aceste evenimente mai dure, sa zicem", a spus Sandu, la B1 TV.
Reporteri ai B1 TV si Realitatea TV au fost bruscati de participantii la acest miting de protest care poarta numele, conform organizatorilor, de "plimbare a libertatii". Un jurnalist de la Realitatea TV a declarat ca presa a fost impidicata sa relateze corect asupra evenimentului de la Cotroceni.
www.b1.ro informeaza: Un incendiu a izbucnit miercuri seara, la etajul 4 al magazinului Unirea din centrul Capitalei, in zona de fast-food, informeaza B1 TV.
Astfel, in Bucuresti, vantul a doborat mai multi copaci, inclusiv unul in curtea Institutlui Cantacuzino, unde arborele rapus de vant a spart si o fereastra, potrivit B1 Tv.
In cadrul televiziunilor Antena 1, B1 TV si TVR, a condus departamentele de stiri locale, indrumand profesional si studiourile locale (la Antena 1) si regionale (la TVR).
Cladirea cu B1 TV. Deci cum s-ar spune, "am tras statul in piept cu 2 zile" ca m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amenda sau in cel mai bun caz de poprire pe conturi.
Andrei Radu) - Crestinii sunt tinte predilecte, aproape generic simbolice ale Islamismului inteles ca arma militanta, violenta a Islamului, a spus, pentru B1 TV, Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei la Berlin.
Puterile statului s-au paruit la TV: ... Mirel Palada trebuie sa dea socoteala pentru faptele de care e acuzat, iar Gotiu ar trebui sanctionat de propriul partid prin retragerea dreptului de a mai aparea la TV ca vector de imagine.
Un prezentator TV a tras spaima vietii lui. ... Jurnalistul a fost lovit cu pietre, iar un individ ar fi incercat chiar sa-l atace cu un topor, informeaza B1 TV.
PATRICK ANDRE DE HILLERIN) In urma cu patru ani si jumatate, Ludovic Orban devenea victima neinocenta a DNA, visul de a fi zdrobit in alegerile locale de Gabriela Firea fiindu-i intrerupt de finantarea ilegala pe care i-o ceruse lui Urdareanu pentru a-si plati, tot ilegal, aparitiile televizate la Realitatea TV si la B1 TV.
Printre explicatiile logice (sau care par logice), oferite de presedintele Basescu, au fost strecurate si "mici amanunte” care au reusit, aproape instantaneu sa faca diferenta: presa presedintiei (vezi B1 TV si nu numai) si presa care "a intoxicat”.
google-analytics.com