Cautare

706 de rezultate pentru "austria" (2.79 secunde)
Nu trebuie uitata nici miscarea separatista care cere alipirea Tirolului de Sud la Austria, regiune pe care Italia a primit-o la finalul celui de al doilea razboi Mondial.
Demisia ambasadorului Romaniei in Austria Ambasadorul Romaniei in Austria, Andrei Corbea-Hoisie, si-a depus demisia in urma cu 10-12 zile din proprie initiativa, a declarat ieri purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica.
La randul sau, ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger, a declarat ca se afla intr-o regiune care, prin istorie, are o relatie deosebita cu Austria si a anuntat ca tara pe care o reprezinta va participa la proiectele de turism lansate de CJ Suceava.
Aici se va conecta la sistemul Trans Alpine Pipeline - TAP, care aprovizioneaza Austria si Germania. ... In Austria si Germania sunt interesate sa proceseze titeiul transportat de oleoduct patru rafinarii, dintre care trei apartin OMV.
Potrivit comunicatului, HVB si Banca ¥iriac continua sa fie subsidiare ale Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), cu sediul in Viena, care este acum membru al UniCredit Group. ... Grupul va fi lider de piata in Germania, Italia si Austria, si principala banca din regiunea Europei Centrale si de Est.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, aseara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Olanda, Franta si Austria vor sa intre pe piata romaneasca cu cate doua banci fiecare.
Delta a fost declarata peisajul anului 2007/2008 de catre Nature Freunde International, un ONG cu sediul central in Austria, austriecii sunt turisti care sunt pasionati de Dunare si de natura.
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank. ... Vereinsbank Victoria Bauspar AG, Bank Austria Creditanstalt AG si UniCredit Tiriac Bank.
Austria a cumparat in Romania cea mai mare banca din aceasta parte a Europei- BCR, cea mai mare companie petroliera de stat din fostul bloc sovietic- Petrom, o alta banca de stat, Banca Agricola, a fost cumparata in 2001 tot de austrieci, iar lemnul din padurile Bucovinei este exploatat, de asemenea, de austrieci.
Dupa turneul de saptamana trecuta al ministrului austriac de finante Josef Proll (foto) prin Romania, Croatia, Bulgaria si Ucraina, presa din Austria comenteaza in ample materiale ca masurile promovate de oficialul de la Viena pentru ajutorarea bancilor austrice (Bank Austria, Raiffeisen Bank si Erste Bank - n.
Proiectul South Stream vizeaza construiera unei conducte de gaze naturale din Rusia catre Italia si Austria, tranzitand Marea Neagra intre tarmul rus si Bulgaria, unde se va ramifica catre nord-vest, spre Austria, si catre sud, spre Grecia si Italia.
Despre UNIQA UNIQA Group Austria este unul din cele mai mari grupuri de asigurare din Europa Centrala, care imbina in mod constient individualitatea sa austriaca cu statura sa europeana.
Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a convocat, astazi, zece stranieri pentru turneul din Elvetia si Austria, programat in perioada 27 mai - 6 iunie, informeaza site-ul oficial al FRF.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, s-a plans ca are probleme mari de lot inaintea amicalelor cu Elvetia si Austria, admitand ca reprezentativa noastra porneste cu sansa a doua in cele doua confruntari Echipa nationala a Romaniei s-a reunit ieri-dimineata la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia in vederea sustinerii celor doua partide amicale, cu Elvetia, pe "Swissporarena"
ASTRA GIURGIU Austria Viena: ... Austria Viena 3 p, 2. ... Astra â€" Austria Viena 2-3, Plzen â€" AS Roma 1-1.
Oferta Evolio pentru Germania si Austria include in principal tablete, smartphone-uri si sisteme de navigatie GPS It.bzi.ro : ... Brandul Evolio nu va ataca doar Germania, ci si Austria, iar operatiunile vor fi coordonate de la Munchen.
Acest macro-proiect de dezvoltare complexa a Regiunii Dunarea - Marea Neagra, la care ulterior au aderat alte state riverane sau din zona bazinului hidrografic integral al Dunarii - Germania, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovenia, Croatia, Serbia, Republica Moldova, Ucraina, Bosnia-Hertegovina si Muntenegru -, a fost initiat de tara noastra, impreuna cu Austria si se afla in prezent in implementare.
Peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Indonezia Israel, Italia, Moldova, Palestina (participare in premiera la Targul de Turism al Romaniei), Romania, Federatia Rusia, Turcia si Ungaria vin cu reduceri tentante si destinatii dintre cele mai diverse pe o suprafata de peste 7.600 mp.
Kitsteinhorn, muntele pe care se schia in 1904, cand aici functiona o baza a vanatorilor de munte austrieci, si care, in 1965 devenea primul ghetar-domeniu de schi din Austria, se adreseaza acum, preponderent, noii generatii.
google-analytics.com