Jurnalul National: CEA MAI SEXY MAMICA din showbiz vorbeste despre metoda cu ajutorul careia a slabit atat de mult!

In luna aprilie a anului trecut, Giulia Anghelescu a devenit pentru prima data mamica si ca orice proaspata mamica si artista s-a luptat cu kilogramele. Astazi insa, Giulia este mai sexy ca oricand, a slabit 20 de kilograme ajungand la o greutate mai mica decat inainte de sarcina si arata ca la 18 ani. Artista a povestit la Antena1 care este secretul ei in lupta cu kilogramele.
"Am slabit cu multa vointa, pana la urma! N-am facut foamea, am muncit foarte mult si cea mica m-a tinut foarte ocupata asa ca n-am reusit decat sa mananc cate putin si des. Si sport! Intre timp ne-am apucat de niste lucruri spectaculoase. Mai nou am descoperit bootcamp-ul si antrenorul meu, Vlad se ocupa indeaproape de aceasta revenire a mea, care speram sa fie gata pana la vara. Ca deocamdata suntem in lucrari de reconstructie", a declarat Giulia la Acces Direct.
Antonia, fetita artistei si a lui Vlad Huidu a adus multe schimbari in viata acestora, asa cum chiar Giulia recunoaste.
"Am gasit motivul pentru care ne trezim si eu si sotul meu in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si motivul pentru care abia asteptam sa ajungem acasa. Ne-a schimbat viata total! In sensul ca orice facem ne gandim la ea si oricat de mult de munca am avea tot nu stim cum sa facem sa ajungem mai repede acasa la copil", a povestit Giulia.