Cautare

1462 de rezultate pentru "antena 1 pitesti tnt" (5.75 secunde)
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Amintim si ca pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28.
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga. ... DN73 Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... "Soferul circula pe directia Pitesti - Slatina.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua.
Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR: Calin Iulian (Stefanesti), Arbitru AVAR: Artene Ovidiu (Vaslui)
Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: ... Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori.
Nascuta in Pitesti, in varsta de 42 de ani, Teo Trandafir a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia araba-engleza. De-a lungul timpului a lucrat la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV sau Romantica.
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia economica a Romaniei: ... • 1 martie este o zi speciala pentru 240.000 de profesori. ... Vestea buna e ca s-a dat castigatorul pentru studiul de fezabilitate la Pitesti-Sibiu.
Antena 3: ... Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti. Si-a petrecut copilaria, dupa cum declara intr-un interviu:
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Antena 3 a abandonat repede proiectul. ... Altfel, semnaturile sunt lovite de nulitate - degeaba se lauda Antena 3 cu zeci de mii de semnaturi.
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. Din panica profesionala. Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. ... Glontul a trecut la 1 mm de carotida.
1. ... Exact in emisiunea de la Antena 3 din 8 martie 2018, in care isi prezenta propriul sondaj, Marius Pieleanu de la Avangarde a facut insa o precizare extrem de importanta pentru analiza noastra:
google-analytics.com