Cautare

9886 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi" (5.59 secunde)
Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) DJUNA DAVITASVILI este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni.
Am monitorizat cele mai importante evenimente, inregistrate in saptamana care se incheie azi. Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: 1.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine!
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
As incepe acest comentariu cu meciul din Trivale, FC Arges - Universitatea 0-0, partida pe seama careia s-a comentat de luni bune si s-au facut fel de fel de speculatii. ... In comentariul subsemnatului de saptamana trecuta am anticipat faptul ca Fane Stoica ne pregateste o surpriza.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Securitatea, de pilda. De cand s-a maturizat, de cand a incetat sa fie o divizie a absurdului socialist, Securitatea si-a inmiit castigurile. ... Ce e azi Securitatea? E o clasa de organisme comerciale, un ordin de vertebrate profit-oriented, o plasa de retentie intinsa peste resursele depline:
Berbec Ai de ales intre doua directii la fel de tentante.
Nu e nimic, e doar un moment de care vei trece. ... Exista persoane mai puternice decat tine, mai pregatite din punct de vedere emotional. Invata de la ei cum sa treci de napasta de azi. ... Rezultatele se vor vedea de la sine.
Berbec Ai norocul sa treci prin spatii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu si azi, pentru ca acolo ai ocazia de a intalni exact acele persoane de care ai nevoie.
BERBEC O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas.
Azi, Geta, laptareasa mea, a venit cu nepotica, fiindca n-avea cine s-o duca la gradinita. Cu ochii aceia de copil, adanci ca doua porti de noapte, cu cosite, imbracata curat, isteata si vorbareata ca o vrabiuta, Andreea parea desprinsa dintr-un album de Grigorescu.
Stirile ProTV: ... in Guvern vor intra doar PSD si ALDE, Tariceanu ramane sef la Senat. ... Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa.
Asa cum a dovedit si dezbaterea de la Hilton, scandalul Matusa are zeci, sute de conotatii politice, morale, sociale.
Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape Parintele grec Elpidie, un om care sustine ca a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspiratiei incredibila cu privire la al Treilea Razboi Mondial. Parintele Elpidie este de parere ca al Treilea Razboi Mondial nu va semana cu celelalte doua.
Dan Mihalache este un politician tanar de marca. Azi, el este invitat la Antena 3. ... In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale. Nascut in 1971, Mihalache a fost dupa Revolutie jurnalist la ziarul Azi. La varsta de 23 de ani, Mihalache a devenit expert guvernamental.
google-analytics.com