Cautare

5323 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti 2009" (9.25 secunde)
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol. ... Sunt solicitante, dar fiecare spectacol e asa! ... Avantajul si pentru noi si pentru spectatori e faptul ca e un spectacol interactiv:
Solistii, orchestra, corul si baletul ne poarta prin calatoria fascinanta a muzicii de film si musical, dau viata operetei lui Johann Strauss in Liliacul, prind intr-un spectacol de gala cele mai frumoase operete romanesti si readuc pe scena cantecele dedicate femeii. ... Detalii despre spectacol si distributie:
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009.
Exista insa si exceptii, precum Alba Iulia, care nu va avea niciun spectacol pregatit. ... Evenimentul va incepe la ora 19.00 cu un spectacol asigurat de Ceata lui Vurtejeanu, un grup format din copii imbracati in costume populare.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova", spunea premierul la inceputul acestui an. ... CNADNR nu a anuntat insa pretul pentru contract, insa valoarea estimata pentru acest tronson este de aproape 1,2 miliarde de euro.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a promis cu ocazia premierii celor mai longevive cupluri din localitate ca va organiza pentru acestea, cu prima ocazie, un spectacol.
Publicul roman se va putea bucura de magia unui astfel de spectacol chiar iarna aceasta, Mickey’s Magic Show urmand a avea 5 reprezentatii, in perioada 13 - 17 februarie 2013, la Sala Palatului, fiind organizat de Amphitrion.
Intr-un interviu acordat inainte de show unei televiziuni, cantareata a declarat ca nu va fi un simplu concert ci un spectacol! ... un spectacol in adevaratul sens al cuvantului.
Incepand cu aceasta primavara, Circul Globus are in repertoriu un nou spectacol:GLOBUS SHOW. Sambata, 30 mai, si duminica 31 mai 2015 puteti participa la acest spectacol de circ antrenant, plin de voie buna. Citam din invitatia la spectacol, postata pe site-ul indragitei insitutii de circ:
Dovada ca la acest eveniment au fost prezente numeroase personalitati ale showbizz-ului romanesc, impresari, oameni de spectacol, de televiziune. ... UN SPECTACOL EXCEPTIONAL Acesta a fost cuvantul de ordine pentru toti cei prezenti la spectacole.
Cioiu devine el insusi un spectacol pe un cuvant scris de Sorescu si pe un decor al lui Stoian. ... CD 1 (26 de melodii):
google-analytics.com